L'Ajuntament de Teià, amb NIF P0828100H té la seva seu al carrer Pere Noguera núm. 12, 08329 de Teià (Barcelona), tel. 93 540 93 50 i fax 93 540 93 52. La seva adreça electrònica principal és Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

1.ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS D'ÚS

Les presents condicions (a partir d'ara denominat Avís legal) tenen com a finalitat regular l'ús d'aquest Web que el seu titular posa a disposició del públic en la present URL.

La utilització del web per un tercer li atribueix la condició d'usuari i, suposa l'acceptació plena d'aquest usuari, de totes i de cada una de les condicions que s'incorporin en aquest Avís legal.

El titular del Web pot oferir a través del Web, serveis o productes que podran trobar-se sotmeses a unes condicions particulars pròpies que segon els casos, substitueixen, completen i/o modifiquen les presents condicions i sobre les quals s'informarà a l'usuari en cada cas concret.

2. ÚS CORRECTE DEL LLOC WEB

L'usuari es compromet a utilitzar el Web, els continguts i els serveis d'acord amb la llei, el present Avís legal, els bons costums i l'ordre públic. De la mateixa manera, l'usuari s'obliga a no utilitzar el Web o els serveis que es prestin a través d'ell amb finalitats o efectes il.lícits o contraris al contingut del present Avís legal, lesius dels interessos o drets de tercers, o que de qualsevol forma que pugui perjudicar, inutilitzar o deteriorar el Web i els seus serveis, o impedir un normal gaudi del Web per altres usuaris.

Així mateix, l'usuari es compromet expressament a no destruir, alterar, inutilitzar o, de qualsevol altra forma, perjudicar les dades, programes o documents electrònics i altres que es trobin en aquesta Web.

L'usuari es compromet a no obstaculitzar l'accés d'altres usuaris al servei d'accés mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics dels quals el titular del Web presta el servei, així com realitzar accions que perjudiquin, interrompin o generin errors en aquests sistemes.

L'usuari es compromet a no introduir programes, virus, macros, applets, controls Active X o qualsevol altre dispositiu lògic o seqüència de caràcters que causin o siguin susceptibles de causar qualsevol tipus d'alteració en els sistemes informàtics del titular Web o de tercers.

3.PUBLICITAT

Part del lloc Web pot albergar continguts publicitaris o estar patrocinats. Els anunciants i els patrocinadors són els únics responsables d'assegurar que el material remès per a la seva inclusió en el lloc Web compleix amb les lleis que en cada cas puguin ser d'aplicació. El titular del Web no serà responsable de qualsevol error, inexactitud o irregularitat que puguin incloure els continguts publicitaris o dels patrocinadors.

4. PROPIETAT INTEL.LECTUAL I INDUSTRIAL

Tots els continguts del Web, excepte que s'indiqui el contrari, són titularitat exclusiva del titular de la web o de tercers i, amb caràcter que no enunciatiu i limitatiu, el disseny gràfic, codi font, logos, textos, gràfics, il.lustracions, fotografies i altres elements que apareixen a la Web.

Igualment, tots els nom comercials, marques o signes distintius de qualsevol classe inclosos en el web són protegits per la llei.

El titular del Web no concedeix cap tipus de llicència o autorització d'ús personal a l'usuari sobre els seus drets de propietat intel.lectual i industrial o qualsevol altre dret relacionat amb el seu Web i els seus serveis oferts.

Per tot això, l'usuari reconeix que la reproducció, distribució, comercialització, transformació, i en general, qualsevol altra forma d'explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d'aquest Web constitueix una infracció dels derts de propietat intel.lectual i/o industrial titular del Web o del seu titular.

5. POLÍTICA RESPECTE LES DADES PERSONALES A TRAVÉS DEL WEB

5.1 A través de formularis

Sense perjudici del que preveu allò indicat en cada u dels formularis de la Web, quan l'usuari faciliti les seves dades de caràcter personal està autoritzant expressament al titular de la Web el tractament de les seves dades personals per a les finalitats que s'hi indiquin. El titular del Web incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Agència de Protecció de Dades.

L'usuari o el seu representant podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel.lació o oposició, mitjançant sol.licitud escrita i signada dirigida a l'adreça indicada en l'apartat "dades informatives" del present Web.

5.2 Confidencialitat

El titular del Web es compromet al compliment de la seva obligació de secrets de les dades de caràcter personal i del seu deure de guardar-los de forma confidencial i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tingut en compte en tot moment de l'estat de la tecnologia.

6. OBSERVACIONS DE L'USUARI

L'usuari garanteix que la informació, material, continguts o observacions que no siguin les seves pròpies dades personals i que siguin facilitades al titular de la Web a través del Web, no infrigeixen els drets de propietat intel.lectual o industrial de tercers, ni cap altra disposició legal.

La informació, materials, continguts o observacions que l'usuari faciliti al titular del Web, es consideraran no confidencials, reservant-se al titular del Web el dret a utilitzar-les de la forma que consideri més adequada.
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.