A+ A A-
 

Butlletí Especial 2009   [octubre 2009]

Canvis en l'estructura de l'equip de govern arran del canvi d'alcaldia i la renúncia a l'acta de regidor d'Andreu Bosch

COMPOSICIÓ DEL CARTIPÀS MUNICIPAL
El ple del passat 16 de juliol va aprovar per unanimitat la renúncia a l'acta de regidor de qui ha estat alcalde de
Teià durant els darrers 6 anys, Andreu Bosch. Cal destacar que la renúncia ha estat forçada per la incompatibilitat de mantenir el càrrec un cop assumida la nova responsabilitat d'Andreu Bosch com a cap de l'Àrea de Llengua i Universitats a l'Institut Ramon Llull.

Bosch va ser nomenat el passat 2 de juliol pel Consell de Direcció, a proposta del director de l'Institut, Josep
Bargalló, iniciant així una nova etapa en la gestió pública amb l'objectiu de projectar a l'exterior del país la llengua i la cultura catalanes, així com la seva difusió i ensenyament fora del domini lingüístic. Aquest fet, afegit al canvi d'alcaldia que es va fer efectiu en el ple del passat 30 de juny, ha propiciat alguns canvis en el cartipàs municipal. Durant els propers dos anys, tal i com establia el pacte de govern signat entre les forces polítiques d'ERC i CiU l'any 2007, ocuparà el càrrec d'alcalde l'anterior regidor de Cultura i primer tinent d'alcalde, Josep Botey, portant les àrees d'Urbanisme i Serveis. I passarà a ocupar el càrrec de regidora, enlloc d'Andreu Bosch, Sara Pérez, número 7 de la candidatura d'Esquerra a les eleccions municipals del 2007.

Aquesta remodelació del govern, comporta una retallada en l'import total del sous bruts d'alcalde i regidors de govern d'un 5,62% respecte la situació anterior i d'un 7,79% respecte el govern de la legislatura anterior (2007).

 

Cercador

Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.