A+ A A-
 

Butlletí 105   []

Aquest nou número del Butlletí el dediquem a la gent gran: aquelles persones que enceten l'etapa vital amb més experiència compartida, les persones que més coneixement tenen per a assenyalar des de l'experiència, quin és el camí a seguir.

El procés vital de l'envelliment de les persones però, no sempre respon a un model únic de necessitats i característiques. És per això, que es del Consell Redactor del Butlletí hem volgut abordar el tema de la vellesa des de diferents vessants: Per una banda, a través de l'Afons, hem volgut tractar des d'una perspectiva global el concepte de vellesa; l'article de Posicions l'hem dedicat a contrastar els serveis que s'ofereixen des de l'Ajuntament a la gent gran amb els beneficis que comportarà la posada en marxa del projecte d'equipaments de la Plaça Catalunya. L'entrevista l'hem dedicada, precisament, a una dona gran, la Pepita Fontana, que ha guanyat el darrer Tei de Plata atorgat per l'Ajuntament; i finalment, ens hem traslladat al Casal d'Avis a preguntar-los sobre com viuen aquesta etapa de la seva vida,  quines són les seves necessitats.

Així doncs, amb aquest Butlletí hem volgut dedicar i donar veu a aquestes persones: els testimonis del nostre passat, que poden
il·luminar el nostre futur.

En paraules del cineasta suec Ingmar Bergman: Envellir és com escalar una gran muntanya: mentre la puges les forces disminueixen, però la mirada és més lliure i la vista, més àmplia i serena.

 

Cercador

Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.