A+ A A-
 

Butlletí 134   [Maig de 2018]

Tornem a presentar un nou Butlletí Municipal carregat de novetats, algunes de gran transcendència per al municipi i per al dia a dia dels seus veïns. En primer lloc, parlem dels pressupostos participatius, una eina basada en la democràcia participativa en què la ciutadania pot incidir de manera directa en les inversions públiques que s’hi duran a terme l’any vinent. Immersos la fase de formulació de propostes fins al 21 de maig, convé que la iniciativa sigui coneguda per tots els teianencs i teianenques.

En segon lloc parlem de les obres de millora del clavegueram de la Riera, una acció important i necessària per a la salubritat i seguretat de tot el municipi. Properament es convocaran reunions i s’editaran materials informatius per explicar l’impacte d’aquestes obres.
Per últim, ens fixem també en l’àmbit cultural, parant especial atenció a la Setmana Cultural i anticipant algunes informacions del II Maridatge dels Sentits.

 

Cercador

Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.