Presentació del conte El raïm inquiet i taller de llibres d’artista

La Biblioteca de Can Llaurador ha fet 4 anys! Cada any durant el mes de juny estem de festa i fem una pila d’activitats per celebrar l’aniversari.

Volem destacar enguany la presentació i lectura del conte El raïm inquiet d’Elisenda Guiu i il·lustracions de Cristina Caupena. Es tracta de la història d’un gotim de raïm impacient i eixerit que té moltes ganes de ser vi. Al llarg d’un intens viatge es va donant a conèixer el procés d’elaboració del vi.

El llibre està adreçat a infants a partir de cinc anys i ve a omplir un buit, ja que la temàtica està poc tractada en aquesta franja d’edat. L’acte ha aplegat una seixantena de persones que han gaudit de la lectura del conte per part de dues mestres de l’escola El Cim i també de la presència de l’autora. Per completar l’experiència els infants han pogut tastar un gotet de most.

A continuació hem ofert un taller de llibres d’artista a partir del conte. Catorze nens i nenes els han confeccionat mitjançant llibres de text obsolets. Amb els treballs resultants descobrim una nova mirada del procés i elaboració del vi. Si voleu veure’ls són exposats a la sala d’adults de la biblioteca durant tot aquest mes.DSCF6657 petitaDSCF6673 petita

Valorar aquest article
(1 Votar)
Tornar al principi
baner subs novetats

Cercador

retrum
estelsole

Cerca a la biblioteca

biblioteca pregunta
facebook twitter biblioteca can Llaurador

Visites a la Biblioteca

Avui: 1

Ahir: 6

Setmana: 1

Mes: 126

Totes 21117

Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.