REVETLLA DE SANT JORDI 2016

Fa 4 anys que la Biblioteca de Can Llaurador celebra la Revetlla de Sant Jordi adherint-se a la proposta de les Biblioteques de la Generalitat.

Aquest any es va crear un conte gegant de Sant Jordi, activitat organitzada per segon any consecutiu per OMNIUM Teià, Alella, Masnou amb la participació de nens i nenes de totes les edats. Hi va haver la presentació de la Guia de Recursos de les Biblioteques Municipals del Maresme: 25 LITERARutes pel Maresme en què Teià hi presentà la Ruta Literària Retrum a càrrec d’Ivana Ares.

I l’activitat estrella, amb una gran assistència, fou la Verbena Quijotesca amb la qual es commemorà el IV Centenari de la mort de Cervantes a càrrec del joglar Emiliano Valdeolivas i del poeta Guillem Vallejo.

Recordeu que l’any que ve hi tornarem!DSCF3858nota de premsaDSCF3831nota de premsaDSCF3867nota de premsaDSCF3893 nota de premsa
Valorar aquest article
(1 Votar)
Tornar al principi
baner subs novetats

Cercador

retrum
estelsole

Cerca a la biblioteca

biblioteca pregunta
facebook twitter biblioteca can Llaurador

Visites a la Biblioteca

Avui: 1

Ahir: 16

Setmana: 24

Mes: 112

Totes 21332

Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.