SETMANA DE LA CIÈNCIA 2017

La Setmana de la Ciència, una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, enguany ha arribat a la 22a edició. La Biblioteca de Teià com cada any hi ha participat amb un munt d’activitats de divulgació científica per a totes les edats.

Durant tot el mes la sala polivalent ha acollit l’exposició “Amb A d’Astrònoma”dedicada a astrònomes de diferents segles i països. A l’espai, de Robòtica, organitzat per Make and learn, tant infants com adults han pogut iniciar-se o gaudir d’aquesta tècnica. Per als menuts s’han dut a terme dos tallers, un de ciencia i música i un altre de ciència i art. Els joves de l’Institut han participat en una xerrada sobre el mètode científic, a càrrec del professor Xavier Luri del departament de Física Quàntica i Astrofísica de la Universitat de Barcelona. I pels amants de la natura, com cada any, ha vingut en Toni Mari, membre del Parc de la Serralada Litoral, que aquesta vegada ha informat sobre recursos, tant a la xarxa com en paper,SET CIENCIA expoIMG 20171115 nota de premsaset ciencia DSCF6495nota premsaset ciencia DSCF6412nota premsaset cienciaIMG 20171116 nota premsaset cienciaDSCF6514 nota premsaset cienciaDSCF6506nota premsa per conèixer els fongs, la botànica i la fauna del Parc.

Cada any hi ha un augment en la participació, enguany hi ha hagut una assistència de més d’un centenar de persones.

Fins l’any vinent i endavant amb la Ciència.
Valorar aquest article
(3 vots)
Tornar al principi
baner subs novetats

Cercador

retrum
estelsole

Cerca a la biblioteca

biblioteca pregunta
facebook twitter biblioteca can Llaurador

Visites a la Biblioteca

Avui: 0

Ahir: 4

Setmana: 59

Mes: 147

Totes 21367

Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.