El flautista d’Hàmelin dels germans Grimm

El 18 de febrer a l’Hora del Conte la Ivana Ares va explicar El flautista d’Hàmelin dels germans Grimm amb la col·laboració de dues flautistes de l’Escola Cadença de Teià, la Clàudia López i l’Anna Bosch. La sala infantil va omplir-se amb gairebé cent persones entre infants i adults.

La Ivana va animar els oients a participar en la narració; així doncs, uns quants nens i nenes, fent de rates, formaren una llarga corrua seguint la melodia de les dues flautistes. I durant la darrera tonada la majoria dels infants s’engrescaren a empaitar-les.

Per completar l’activitat es va proposar un taller de confecció de rates i ratolins de diferents mides i colors. Si voleu veure’n el resultat, podeu treure el cap per la sala infantil i, passejant pels finestrals, hi trobareu un flautista estalonat per una filera de rates.

Volem donar les gràcies a l’Escola Cadença per la seva participació i els engresquem a què ben aviat tornin a venir.el flautista dhamelin 086petitael flautista dhamelin 097petitael flautista dhamelin 115petitael flautista dhamelin 121petita

Valorar aquest article
(1 Votar)
Tornar al principi
baner subs novetats

Cercador

retrum
estelsole

Cerca a la biblioteca

biblioteca pregunta
facebook twitter biblioteca can Llaurador

Visites a la Biblioteca

Avui: 2

Ahir: 5

Setmana: 44

Mes: 121

Totes 21112

Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.