Articles filtrats per data: Setembre 2016

ESTIU DAHL A LA BIBLIOTECA

A l’estiu hem volgut que les històries de Roald Dahl fossin les protagonistes, aprofitant la celebració del centenari del naixement d’aquest escriptor gal•lès.

Hem recordat La meravellosa medicina d’en Jordi en el taller Fes la teva meravellosa medecina. També, els contes d’El gran amic gegant i James i el préssec gegant en els Tallers de xarrup de préssec i Litinèsia i decoració de canyetes. I també hem tingut present la família dels Culdolla amb una taula parada al vestíbul de la biblioteca amb un menú fangstigós com els espaguetis cucosos o l’empanada d’ocell.

Volem agrair la col•llaboració del Mercat Municipal de Teià (Fruites Lina Ruano i Fruites Irene Ribas) i de Queviures Can Marcual en l’elaboració del taller de receptes.

DSCF4250nota de premsa taller medecinaDSCF4261nota de premsa taller medecinaDSCF4309nota de premsa taller canyetesDSCF4329nota de premsa taller receptesDSCF4332nota de premsa taller canyetes i receptesDSCF4211 nota de premsaDes d’aquí felicitem el Mercat Municipal en el seu centenari.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS
baner subs novetats

Cercador

retrum
estelsole

Cerca a la biblioteca

biblioteca pregunta
facebook twitter biblioteca can Llaurador

Visites a la Biblioteca

Avui: 0

Ahir: 9

Setmana: 55

Mes: 143

Totes 21363

Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.