Articles filtrats per data: Juliol 2017

8è ANIVERSARI DE LA BIBLIOTECA

Durant el mes de juny hem celebrat els 8 anys de la Biblioteca amb una pila d’activitats.

Per als infants vingueren els rondallaires d’Alquimia musical amb l’espectacle de titelles La casa de la mosca fosca. Una proposta divertida i amb molt de ritme que connectà amb tot el públic familiar. En Marc Panal del Casal de joves juntament amb un corresponsal també col·laborà en aquesta celebració explicant el conte de Rumpelstilskin, entre d’altres. I finalment, els nens i nenes gaudiren amb la narració, que explicà la seva autora, Montse Vives, guanyadora del 3r premi del I Concurs de relats infantils i juvenils de Catalanets a Berlín. El taller que dugué a terme a continuació fou aplaudit pels 11 participants.

Els adults gaudiren de la trobada amb dos escriptors. D’una banda, la Sílvia Busquets que ens donà una visió més propera de la darrera novel·la, i de l’altra, en David Grau Abadal que ens presentà la seva novel·la històrica, El defensor de les Bruixes.

I l’activitat estrella de la celebració va ser l’anada al Gran Teatre del Liceu. Trenta-vuit persones pogueren fruir del debut del baríton Carlos Alvarez en el paper de Don Giovanni a l’òpera de Mozart.

anivDSC 0072 nota de premsaanivDSCF5970nota de premsaanivDSCF6066nota de premsaPer molts anys, Biblioteca!anivDSCF5881nota de premsaanivDSCF5960nota de premsaanivDSCF5998nota de premsaanivDSCF6066nota de premsaanivDSCF5970nota de premsaanivDSC 0072 nota de premsa

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS
baner subs novetats

Cercador

retrum
estelsole

Cerca a la biblioteca

biblioteca pregunta
facebook twitter biblioteca can Llaurador

Visites a la Biblioteca

Avui: 2

Ahir: 11

Setmana: 13

Mes: 167

Totes 21387

Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.