Cursos a la CMC La Unió

CASA MUNICIPAL DE CULTURA LA UNIÓ

Salut i activitat física


Estiraments

Dilluns de 20.30 a 21.30 h (10 sessions. Inici 24 d’abril)

Preu: 51,50 euros

Mitjançant estiraments suaus, senzills i sostinguts de les cadenes musculars alliberarem les tensions i recuperarem la mobilitat natural del nostre cos.

 

Jazz steps: posa’t en forma a ritme de swing

Divendres de 20.30 a 22.30 h (4 sessions. Inici 5 de maig)

Preu: 41,20 euros

Dins el Jazz Steps trobem diversos estils, el més conegut dels quals és el Charleston: el seu estil dinàmic, espectacular i divertit s’identifica amb “Els feliços anys vint” i deu el seu nom a la ciutat homònima de Carolina del Sud.
 

Habilitats i recursos

Iniciació al bridge

Dilluns de 17 a 19 h

Activitat gratuïta

Per aprendre a jugar el bridge, un joc de cartes amb baralla anglesa que és un molt bon exercici de memòria i agilitat mental.

 

Taller de dibuix i pintura

Dimarts de 10 a 11.30 h

Preu: 77,25 euros (10 sessions)

Aprendràs  diverses tècniques de dibuix i pictòriques com el carbonet, els pastels, l'aquarel·la, l'oli o l'acrílic  per poder  desenvolupar les teves capacitats expressives. Ho organitza Artistraç

 

Tallers Aprenem

Dimarts i dijous de 18 a 21 h

Activitat gratuïta

Cursos d’idiomes basats en l’intercanvi lingüístic (català, francès, anglès i italià)

 

Taller de modelatge amb fang

Dimecres d'11 a 13 h  o dilluns de 18 a 20 h

Preu:  55 euros / 5 sessions.  Material inclòs.

Prenent contacte amb el material  a partir d'una massa de fang  podràs aprendre  diverses tècniques per crear una petita escultura, un element utilitari o decoratiu. Ho organitza Artitstraç

 

Banda Municipal de Música

Dijous de 21 a 22.30 h

Activitat gratuïta

Si vols formar part de la Banda Municipal de Teià, cada setmana hi ha assaig. Passa directament per l’assaig i informa-te’n.

 

Teià, apunts del natural

Divendres de 10 a 12 h

Preu: 51,50 euros / 5 sessions

Realitzarem sortides per  crear un quadren d'apunts amb la pràctica del dibuix  (llapis, tinta i/o aquarel·la) on poder representar el poble de Teià, el seu entorn natural i la seva gent. Ho organitza Artistraç

 
 
El Migdia

A la Unió t’oferim un espai de desconnexió perquè segueixis amb el teu dia!Descobreix la gimnàstica abdominal hipopressiva

Dimarts de 15.15 a 16.15 h (4 sessions. Inici 9 de maig)

Preu: 20,60 euros

Redueix el perímetre abdominal aportant millores a nivell estètic, postural i funcional. Treballarem la faixa abdominal tenint cura de l’esquena i prevenint problemes relacionats amb el sòl pelvià. Cal portar “esterilla” i/o tovallola.

 

Mindfulness per viure plenament

Dimecres de 15.15 a 16.15 h (4 sessions. Inici 10 de maig)

Preu: 20,60 euros

Durant quatre sessions desenvoluparem alguns dels recursos interns que permeten viure la vida amb plenitud, gaudint d'un major benestar, energia i entusiasme. Alternarem pràctiques de meditació i ioga guiades amb elements teòrics del coneixement de la ment.

 

Conversa en anglès

Dijous de 15.15 a 16.15 h (4 sessions. Inici 4 de maig)

Preu: 20,60 euros

Durant una hora practicarem l’anglès de manera divertida i fluïda. Parlarem de llibres, actualitat... Una horeta de desconnexió fent servir la llengua més internacional.

Activitats familiars
 

Dibuixar amb llum, el light painting

Dissabte 29 d’abril a les 11 h

Preu: 7,70 euros

El Light Painting és una tècnica fotogràfica que consisteix en “pintar amb la llum” en una exposició prolongada. Amb aquesta activitat, on es pretén que els participants experimentin i juguin amb la fotografia com a mitjà artístic i de creació, obtindrem unes divertides i curioses imatges que podrem endur-nos a casa.

 

Música en família

Dissabte 20 de maig

Grup de 8 a 20 mesos a les 10.30 h

Grup 20 a 36 mesos a les 12 h 

Preu: 7,70 euros

A través de la música els nens adquireixen major consciència de si mateixos, de l'entorn i dels altres, i aprenen una forma valuosa de canalitzar i transformar les seves emocions. Amb danses, cançons, jocs de falda i instruments musicals, ens familiaritzarem amb aquest gran llenguatge. És recomanable que els infants portin mitjons antilliscants. Cada infant ha d’anar acompanyat d’un adult.

 

Taller de robòtica amb wedo 2.0

Dissabte 17 de juny a les 11 h

Preu: 7,70 euros

Aquest curs pretén introduir els seus assistents en la construcció de robots senzills i la seva programació d’una manera molt pràctica. Tot això mitjançant una de les eines més utilitzades actualment per aprendre en aquest camp: la robòtica educativa. Per participar-hi no és necessari tenir coneixements previs ni saber informàtica, només calen ganes de passar-ho bé i voler aprendre.


Gastronomia
 

Tast de formatges

Divendres 30 de juny a les 19.30 h

Preu: 15,30 euros

Ens endinsarem en el suculent i infinit món dels formatges. En vols un tast? Doncs vine a la Unió a descobrir alguns dels secrets d’aquest aliment tan fascinant.
 

Itineraris

A Rials des de la Molassa amb tast de vins

Diumenge 7 de maig a les 10.30 h

Preu: 15 euros

A càrrec d’Àlex Asensio

Us proposem una excursió a peu des de Teià fins a la capçalera de la vall de Rials, a la partió amb Alella. Pel camí parlarem de la història d'aquest indret i descobrirem alguns elements d'arquitectura popular. La nostra destinació són les Costes d'en Barnadas. Allí petarem la xerrada amb un jove agricultor que ha decidit fer vins d'autor en una finca on es conreen nou varietats de raïm. En tastarem un de blanc i un de negre.

 

Palau i Fabre i ruta literària per Caldetes

Dissabte 27 de maig a les 11 h

Preu: 10 euros

La presència del poeta Josep Palau i Fabre i la fundació que du el seu nom a Caldes d’Estrac, potencia i dona relleu a l’estada d’altres tres il·lustres representants de la nostra literatura: Jacint Verdaguer, Apel·les Mestres i Joan Maragall, a cavall entre la Renaixença i les primeres pinzellades del Noucentisme. A través d’una visita guiada per la població, anirem descobrint els espais compartits per cadascun d’ells i sentirem les diferents veus d’aquestes quatre personalitats unides per una mateixa vocació: la de poeta. La ruta clourà amb una visita a la Fundació.

 


Cinefòrum


Cinema. “Dos en la carretera” de Stanley Donen

Divendres 14 de juliol a les 19 h

Activitat gratuïta

Stanley Donen va dirigir al 1967 a Audrey Hepburn y Albert Finney en aquest film, que celebra els 50 anys. Un viatge de Londres a la Riviera Francesa farà que la Joanna i el seu marit Mark revisquin els moments romàntics de la seva relació, els primers anys del seu matrimoni i les seves respectives infidelitats. Al final del film l’Enric Ros, professor d'Història del cinema a la Facultat de Comunicació de la Universitat Internacional de Catalunya, conduirà el cinefòrum .
 

Concert fi de curs de l’Escola de música Cadença

Dissabte 3 de juny

A les 17.30 h grups instrumentals de primària. I a les 19 h combos de joves i adults

Entrada lliure


INSCRIPCIONS  • Presencials a la CMC La Unió i a l’Espai Can Llaurador, en l’horari habitual.
  • Per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Els cursos del tercer trimestre començaran el dia 18 d’abril.
  • Les persones empadronades a Teià tenen un 10% de descompte (excepte en els suplements de material i a les sortides).
  • Les places són limitades.
  • Si no hi ha un mínim d’alumnes per curs no es podrà realitzar. En aquest cas es retornaran els diners als inscrits.
  • Els horaris o dies de curs es podrien modificar en cas de força major. Si es donés aquest cas, es comunicaria a tots els inscrits per mail o telèfon.
Darrera modificació el
Tornar al principi

Cercador

recollida de mobles
NADONS2017
estelsole
enllumenat
bandaMpalTeia
logoCuinemParlemMengem
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.