Programació d'activitats a l'Espai can Llaurador

ACTIVITATS A L’ESPAI CAN LLAURADOR

ABRIL, MAIG I JUNY 2017

ESPAI CAN LLAURADORIdiomes


 
Refresca el teu francès

Dimarts de 9.30 a 11 h (10 sessions. Inici 18 d’abril)

Preu: 77,25 euros

Taller destinat a persones que desitgin aprofundir en la seva coneixença de la llengua i iniciar-se en l’expressió oral en francès. Utilitzarem diversos mitjans: exercicis escrits, lectura, documents d’àudio o activitats orals. Els participants podran millorar les seves competències afavorint una comunicació més elaborada, estructurada i fluïda. Cal tenir un nivell intermedi de francès.

 

Anglès des de zero

Dimarts de 18.30 a 20 h (10 sessions. Inici 18 d’abril)

Preu: 77,25 euros

Adreçat a persones que han començat fa poc a iniciar-se en aquesta llengua. Aprendrem a participar en converses breus sobre assumptes quotidians o personals (salutacions, comiats, presentacions, agraïments i disculpes...), instruccions i indicacions senzilles.

 

Refresca el teu anglès

Dijous de 9.30 a 11 h (10 sessions. Inici 20 d’abril)

Preu: 77,25 euros

Adreçat a persones que van estudiar la llengua anglesa fa temps i ja no la recorden. Aprendrem a participar en converses breus sobre assumptes quotidians o personals (salutacions, comiats, presentacions, agraïments i disculpes...), instruccions i indicacions de la llengua i escriurem petits textos. Cal tenir un nivell bàsic d’anglès, no comença des de zero.

 

Do you speak english? Conversa en anglès

Dijous de 19.30 a 21 h (10 sessions. Inici 20 d’abril)

Preu: 77,25 euros

Si vols practicar l’anglès, ampliar el teu vocabulari i revisar dubtes a través de la conversa, aquest és el teu taller. A través de vídeos, presentacions, textos i audicions, ens endinsarem en els temes de debat i en les expressions, collacations i idioms de la llengua anglesa. Cal tenir un nivell intermedi d’anglès.


What's in the news? Conversa en anglès a través de l'actualitat

Dimarts de 20 a 21.30 h (10 sessions. Inici 18 d’abril)

Preu: 77,25 euros

Posarem en pràctica l’anglès a través de les notícies d’actualitat en diferents mitjans (premsa, revistes, ràdio i televisió). Millorarem la comprensió i l’expressió, analitzant els aspectes temàtics i lingüístics de les notícies, parlant-ne i generant debat. Cal tenir un nivell alt d’anglès.

 

Conversa en alemany

Dimecres de 18.30 a 20 h (10 sessions. Inici 19 d’abril)

Preu: 77,25 euros

Mitjançant dinàmiques divertides, ampliarem el nostre vocabulari sobre temes quotidians i pràctics, llegir i reproduir textos publicitaris, correus electrònics, postals, anotacions personals, quedar amb amics, parlar i escriure sobre la vida quotidiana, les nostres preferències, sobre el passat i el futur... L’objectiu és aprendre i practicar tot divertint-nos. Cal tenir un nivell bàsic d’alemany.


Humanitats

Llegir Prudenci Bertrana, avui

Dijous 20 d’abril a les 19.30 h

Activitat gratuïta

Conferència que es troba dins de les activitats de l’Any Bertrana organitzat per l’Institut de les Lletres Catalanes i comissariat per Oriol Ponsatí-Murlà, conferenciant de la xerrada.

Prudenci Bertrana (1867-1941) és un dels autors més singulars i prolífics de la literatura catalana de la primera meitat del segle XX. Autor d’un centenar llarg de narracions, nou novel·les, deu obres de teatre i centenars d’articles periodístics, el coneixement de la seva producció ha quedat reduït, pràcticament, a la seva novel·la més coneguda: Josafat. Aquesta conferència pretén ampliar la perspectiva sobre la producció de Bertrana i descriure els principals trets del seu estil literari a partir d’exemples extrets de les seves novel·les i contes.

 

Aurora Bertrana. Viatgera literària

Dijous 27 d’abril a les 19.30 h

Activitat gratuïta

Conferència a càrrec de Maria Àngels Cabré, escriptora i directora de l’Observatori Cultural de Gènere.

Enguany fa 125 anys del naixement d’una de les escriptores més singulars de la literatura catalana. Filla de l’escriptor Prudenci Bertrana i nascuda a Girona l’any 1899, destaca per la seva vida aventurera i el seu cosmopolitisme. Si els seus inicis com a violoncel·lista la van portar a fundar la primera jazz band de dones d’Europa, la seva faceta literària la va dur a escriure a la premsa, publicar novel·les i cultivar amb excel·lència la literatura de viatges. Als anys 30 van veure la llum dos dels seus títols més emblemàtics Paradisos oceànics –fruit de la seva llarga estada a la Polinèsia- i El Marroc sensual i fanàtic. Dona d’esquerres i feminista, la Guerra Civil la va obligar a exiliar-se a Suïssa.

 

Desenvolupament competencial

Buscar feina a Internet - Xarxes socials per a la recerca de feina

Dijous 11 de maig de 10 a 12 h

Activitat gratuïta

Les xarxes socials ens permeten treballar el networking (xarxa de contactes) i són una bona eina per a la recerca de feina. Descobrirem quines són les més genèriques, com el Facebook o el Twitter, i quines altres són més específiques i estan dirigides a crear una xarxa de professionals.

 

Reorienta la teva carrera professional

Dijous 18 de maig de 18 a 20 h

Activitat gratuïta

Dirigit a persones professionalment en actiu o en situació de desocupació i que volen reorientar la seva carrera professional, però que encara no tenen clar cap a on dirigir-se. T’ajudarem a analitzar el teu perfil personal i professional per identificar aquella professió que s’adapta a tu, a definir exactament el teu objectiu i a elaborar un pla d’acció per començar el vol!


Informàtica, multimèdia i fotografia

Iniciació a la informàtica

Dimarts de 17 a 19 h (4 sessions. Inici 9 de maig)

Preu: 41,20 euros

Aconseguir una òptima organització del teu ordinador, així com tenir programes adequats i una correcta administració de les carpetes per treure la màxima rendibilitat a l’ordinador. També es treballarà el tema de la seguretat, explicant què són els antivirus i aprendrem a posar i treure contingut d’extraïbles, llapis de memòria, mp4, mòbil, càmera de fotos, CD/DVD... Descobrirem com ens pot servir Internet pel dia a dia, com gestionar el nostre correu electrònic... Cal portar un ordinador portàtil.

 

Tècniques fotogràfiques

Dimarts de 19 a 21 h (4 sessions. Inici 6 de juny)

Preu: 41,20 euros

Aprendrem a treballar les diferents tècniques fotogràfiques que permet el format digital. Cal tenir coneixements bàsics de fotografia.


 

Primavera a l’Era de Can Llaurador

Aquest trimestre, a l’Espai can Llaurador estrenem l’Era! Us proposem algunes activitats perquè pugueu gaudir de l’aire lliure.

 

Gimnàstica abdominal hipopressiva

Divendres de 11 a 12 h (10 sessions. Inici 21 d’abril)

Preu: 51,50 euros

La gimnàstica abdominal hipopressiva redueix el perímetre abdominal aportant millores a nivell estètic, postural i funcional. Treballarem la faixa abdominal tenint cura de l’esquena i prevenint problemes relacionats amb el sòl pelvià. Cal portar “esterilla” i/o tovallola.

 

Flexibilitat i tonificació

Divendres de 12 a 13 h (10 sessions. Inici 21 d’abril)

Preu: 51,50 euros

Amb aquest entrenament tonificaràs els músculs de tot el cos amb exercicis variats i milloraràs la flexibilitat amb exercicis senzills, efectius i divertits. Un treball de cos i ment que t’ajudarà a guanyar amplitud de moviment, a baixar el teu nivell d’estrès i a augmentar la teva força i resistència muscular. Cal portar “esterilla” i/o tovallola.

 

Ioga

Dimarts i dijous de 9 a 10.30 h (6 sessions. Inici 1 de juny)

Preu: 46,35 euros

El tai-txi és una antiga art marcial xinesa que comporta la pràctica d’exercicis senzills, suaus i relaxants, sincronitzant la respiració amb el moviment i la concentració.

  

Habilitats i recursos
 

Crea la teva història: mecanismes bàsics del relat

Dimecres de 20 a 21.30 h (4 sessions. Inici 10 de maig)

Preu: 30,90 euros

Ets un apassionat de la lectura però mai no t’has atrevit a escriure? T’agradaria aprendre a enfilar paraules, però et fa pànic la pàgina en blanc? Coneixerem els elements essencials que ha de tenir una història i escriurem, perquè practicant és l’única manera d’aprendre.


Formació entitats


Formació per a Entitats. Coaching per a la gestió d’equips

Divendres 16 de juny a les 19 h

Activitat gratuïta

L’objectiu del taller és aprendre i practicar tècniques i eines de suport que ens poden ajudar a gestionar equips dins l’àmbit de les entitats. Farem un repàs a les competències personals i professionals necessàries per acompanyar a equips, especialment a la responsabilitat de coordinar persones.


INSCRIPCIONS

  • Presencials a la CMC La Unió i a l’Espai Can Llaurador, en l’horari habitual.
  • Per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Els cursos del tercer trimestre començaran el dia 18 d’abril.
  • Les persones empadronades a Teià tenen un 10% de descompte (excepte en els suplements de material i a les sortides).
  • Les places són limitades.
  • Si no hi ha un mínim d’alumnes per curs no es podrà realitzar. En aquest cas es retornaran els diners als inscrits.
  • Els horaris o dies de curs es podrien modificar en cas de força major. Si es donés aquest cas, es comunicaria a tots els inscrits per mail o telèfon.
Valorar aquest article
(3 vots)
Tornar al principi

Cercador

Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.