La Deixalleria Mancomunada

Tots aquells usuaris i usuàries que no tinguin la targeta de la deixalleria, la poden recollir directament a les instal·lacions de la deixalleria mancomunada.

DeixalleriaTargetaAquesta targeta, destinada a tots els veïns i veïnes del municipi, conté un codi que permetrà que cada cop que es vagi a la deixalleria, la informació dels visitants quedi registrada informàticament per tal que aquests puguin gaudir del descompte corresponent en la taxa d'escombraries de l'exercici següent.

D'aquesta manera, els usuaris que hi acudeixen de 6 a 9 vegades l'any tenen un descompte del 15%, i els que ho fan més de 9 vegades, gaudeixen d'un descompte del 25%.


Cal tenir en compte que a cada habitatge del municipi li correspon una targeta, i per a poder-la recollir caldrà presentar el DNI (si en aquest no hi constessin les dades de la residència actual de l'usuari de la deixalleria, n'hi ha prou amb un certificat d'empadronament o qualsevol altre document que acrediti la utilització de l’habitatge per part de la persona que vagi a recollir la targeta).

En cas de no disposar de cap dels documents necessaris per recollir la targeta es podrà demanar a les oficines municipals un document de confirmació per poder presentar a la deixalleria.

S'ha de tenir present que per poder gaudir de les bonificacions previstes a l'ordenança de la taxa d'escombraries és imprescindible la utilització d'aquesta targeta.


Les vegades que s'utilitzi la deixalleria sense la presentació de la targeta possiblement no comptabilitzaran als efectes de l'aplicació de la bonificació.

Amb aquest sistema, contribuirem a fer de Teià un poble més net i sostenible i reconèixer, també, amb bonificacions fiscals, l'esforç i el compromís cívic dels usuaris i usuàries de la deixalleria.

Telèfon Deixalleria:

93 555 86 99

Horari:

De dimarts a dissabte
De 10 a 14h i de 16 a 19h

Diumenges
De 10 a 13h

Dilluns tancat

Més informació: www.ladeixalleria.cat

Tornar al principi

Cercador

Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.