Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Detall de l'esdeveniment

PRESENTACIÓ DE LA GUIA DE RECURSOS DE LES BIBLIOTEQUES DEL MARESME 2020

Biblioteca de can Llaurador
Dimecres, 23. Setembre 2020

A les 18:30


collage cartell guia de recursos.jpg

Des de la Biblioteca de Can Llaurador hem volgut reivindicar a la nova Guia: "El Maresme es mou per la sostenibilitat" la tasca de l’Agrupació de Defensa Forestal de Teià (ADF) i ells mateixos ens explicaran la seva labor de preservació del nostre medi natural.

Totes les iniciatives que recull la Guia representen implicacions personals amb visió cívica per la millora de la vida col·lectiva en una comarca preocupada per la millora del medi compartit. Cada projecte s’emmarca dins d’un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible promoguts per les Nacions Unides, per prendre consciència social sobre la necessitat de protegir el medi ambient i adquirir uns hàbits de vida més sostenibles.

La Guia s’edita i es distribueix gratuïtament en format paper a totes les biblioteques de la comarca del Maresme. I totes les persones que vinguin a la presentació en tindran un exemplar com a obsequi.

 La presentació tindrà lloc a la sala polivalent amb totes les mesures de seguretat que marca la normativa. Si voleu venir heu d’inscriure-us prèviament al telèfon 93 555 01 04 o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ja que l’aforament és limitat.


Biblioteca de can Llaurador
Carrer José Roca Suárez-Llanos, 54
Teià (Barcelona)

 

 

 

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat