Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Detall de l'esdeveniment

CINEMA AMB VALORS

CMC La Unió
Divendres, 16. Octubre 2020

A les 20:00h 22:00


Cartell-quart-dia-web.jpg

CICLE DE CINEMA AMB VALORS. Projecció dels curts:

"Negre de Merda" de Manel Serrat. Daura és un (altre) negre de Banyoles. És immigrant de segona generació, un jove fruit de dues cultures, de dues maneres d’entendre el món i de sentir la religió. De ben petit va viure la violència a casa i els prejudicis racials al carrer. Un seguit de males decisions van dur-lo a passar tres anys a la presó. A la seva cel·la, va descobrir el poder de la música i del rap, alhora com a mitjà d’expressió, com a refugi i com a taula de salvació

"Foreigner" de Carlos Violadé. Estiu. En Marc acaba de començar les seves vacances a Espanya. Un dinar entre amics, una platja, un vaixell, el mar... El més bonic va a convertir-se en l'experiència més extrema de la seva vida.

"Nuestra Vida como Niños Refugiados en Europa " de Silvia Venegas. Premi Goya al Millor Curtmetratge Documental. 

La història d'una generació de nens i joves refugiats que intenten trobar el seu lloc a Europa i d'aquells que mai la van trobar. Ofereix el testimoni explicat en primera persona per nens i joves de diferents nacionalitats que viuen en situació d’espera permanent a Grècia i Suècia. Són relats d'una generació obligada a abandonar les seves cases i la seva infància per trobar un lloc segur on viure i poder refer la seva vida en pau. Aquesta és la història dels que hi són, però també dels que mai van arribar.

 

Amb la participació de Daura Mangara protagonista de "Negre de Merda" i de la Xarxa d'Acollida del Masnou. 


CMC La Unió
Berenguer Raudors, 3
Teià (Barcelona)

 

 

 

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat