Imprimir aquesta pàgina

La Pizzeta s’endú el premi a la millor tapa de la Festa Major

14 Novembre 2019 ~

tapes2019La pizza de bolets i botifarra del restaurant La Pizzeta ha estat escollida el millor tast del Cercatapes de la Festa Major, que va tenir lloc el passat divendres 8 de novembre.

Es tracta d’un concurs obert a tots els establiments de restauració del municipi, que consisteix en el disseny i elaboració d’una tapa especial maridada amb una copa de vi de la Denominació d’Origen Alella.

En aquesta edició hi han pres part nou bars i restaurants, cadascun amb la seva proposta gastronòmica:

La Bona Estrella: 'Takoyaki' de pop
El Cafè de Baix: 'Taco' àrab
Ca la Rosi: Bomba de carn i bomba vegana
La Masia: ‘Panchito’ en pa polar
Mr. Llop: ‘Ensaladilla’ russo-italiana sobre ‘focaccia’.
El Nou Antigó: Bol de cruixent de galta amb Gorgonzola
La Palma: Ostres
La Pizzeta: Pizza amb bolets
Xocolat: Pa Bao de costella amb reducció d’hortalisses

L’elecció de la tapa guanyadora correspon a un jurat format per tres persones voluntàries de la Comissió de Festes, que visiten tots els establiments i després emeten les seves puntuacions tenint en compte aspectes com la presentació del plat, el seu gust i la relació qualitat-preu. Cada tapa val 2,5 euros i cada consumició de beguda, 1,5.

Un miler de consumicions

La regidora de Promoció Econòmica, Mercè Alós, ha agraït la implicació dels establiments que hi han participat i ha destacat l’originalitat i l’alt nivell culinari de totes les propostes.

Enguany, el Cercatapes ha fet un important salt endavant a nivell de públic. De les 600 tapes servides l’any passat se n’ha passat a un miler, i els tiquets de begudes s’han doblat: de 350 a 700.

Quatre anys de trajectòria

El Cercatapes va néixer el 2016 en el seu format actual. Des de llavors, els establiments guanyadors del concurs han estat el següents: Ca la Rosi (2016), La Bona Estrella (2017), La Palma (2018) i La Pizzeta (2019).