Imprimir aquesta pàgina

Teià recull set tones d’aliments pel Gran Recapte

10 Desembre 2019 ~

GranRecapte2019bEls coordinadors locals a Teià del Gran Recapte d’aliments han donat a conèixer les dades de la campanya. Consideren que “en línies generals s’ha desenvolupat força bé, tot i haver patit lleuger descens comparat amb l’any passat”. Al Maresme, el descens total ha estat del 8,3 %.

A Teià, el Gran Recapte es va dur a terme els passats 22 i 23 de novembre, amb tres punts de col·lecta. Al Mercadona es van recollir 6.080 quilos d’articles de primera necessitat. Al supermercat Condis s’hi van aplegar 400 quilos més, i a la plaça de Catalunya (davant del Mercat Municipal i de Can Marcual), 280.

GranRecapte2019cA aquesta quantitat s’han d’afegir els 260 quilos que es van aportar, al llarg de la setmana següent, a l’Escola El Cim, l’Institut Turó d’en Baldiri, la Biblioteca, l’Esplai Itaca i l’Agrupament Escolta Mintaka. Un cop acabada la campanya, els nens i nenes de l’Esplai i el Cau van anar personalment al local de Càritas Teià a portar-hi els articles i a conèixer de primera mà la dinàmica de treball d’aquesta entitat.

De tots els aliments recollits, Càritas Teià n’administra la part proporcional al número d’usuaris atesos al poble, mentre que la resta és lliurada al Banc dels Aliments.

Gràcies a les persones voluntàries

En el Gran Recapte d’enguany han participat 50 voluntaris i voluntàries de Teià. Com l’any passat, s’ha tornat a comptar amb la col·laboració d’una desena d’estudiants de l’Institut Turó d’en Baldiri, distribuïts en dos torns: divendres a la tarda i dissabte al matí.