Imprimir aquesta pàgina

Desvien el trànsit del Camí d’Alella per obres en el clavegueram

25 Febrer 2020 ~

camí dAlella 01Unes obres de clavegueram que realitza Sorea en el tram del Camí a Alella dins del terme municipal del Masnou han obligat aquest matí a tallar en ambdues el tram comprès entre l’avinguda de Joan XXII i el torrent de Vallmora, a l’altura del celler romà de Vallmora i el magatzem de materials de construcció.

El tall de circulació afecta els dos sentits de circulació i és previst que duri un parell de dies (dimarts 25 i dimecres 26 de febrer), sempre que no sorgeixi cap imprevist.

Mentrestant, la Policia Local de Teià ha establert els següents recorreguts alternatius:

- El trànsit en direcció a Teià s’ha desviat per l'avinguda de Joan XXIII, el carrer d’Ernest Lluch i el torrent de Vallmora.

- El trànsit en direcció al Masnou s’ha desviat pel torrent de Vallmora i els carrers de Tarragona i Cristòfol Ferrer i Ferrà fins a desembocar a l’avinguda de Joan XXIII.

Senyalització i transport urbà

L’actuació es va gestionar de forma urgent ahir entre els ajuntaments del Masnou i Teià, i les empreses que presten el servei de la línia C8 de bus entre Teià i Barcelona.

Tot i que en un principi no hi ha cap parada afectada, les operadores hi han penjat avisos al Camí a Alella a efectes informatius, ja que els desviaments poden provocar algun retard.

Aquest matí, la Policia Local ha senyalitzat els itineraris alternatius i ha prohibit l'estacionament de vehicles en les zones de gir i connexió entre carrers per tal de facilitar la maniobra dels autobusos i altres vehicles pesants.