Imprimir aquesta pàgina

El servei de taxi a demanda esdevé gratuït durant el confinament

23 Març 2020 ~

taxi02L’Ajuntament i els taxistes de Teià Francesc Cañete, David Centeno i Marc Llaberia han adaptat les característiques i els requisits de prestació del servei municipal de taxi a demanda a l’actual situació d’emergència causada pel coronavirus amb l’objectiu de fer la vida més fàcil als col·lectius més vulnerables o amb limitacions per desplaçar-se, i prevenir així la seva exposició al contagi.

Mentre duri el confinament, el servei municipal de taxi a demanda es manté operatiu i esdevé excepcionalment gratuït per a les persones majors de 65 anys, les persones amb mobilitat reduïda i les famílies monoparentals gràcies a l'oferiment solidari dels esmentats taxistes.

Aquest servei únicament contempla els supòsits següents:

- Els taxistes s’ofereixen a fer de recaders per realitzar encàrrecs sense passatgers per recollir aliments i medicaments a les botigues i la farmàcia del poble i lliurar-los a domicili. En aquest cas, cal que la persona que sol·licita el servei hagi fet la prèviament comanda i n’hagi acordat les condicions de pagament amb l’establiment.

En aquest cas, truqueu al 607 49 81 11 per conèixer la disponibilitat.

- Com sempre, el servei cobreix l’acompanyament de persones al consultori local i a comprar aliments o medicaments dins del municipi. Per prevenció, només s'admet un viatger en cada trajecte.

En aquest cas, heu de sol·licitar el servei a l’Ajuntament amb una antelació mínima de 24 hores. La reserva es pot fer per telèfon (93 540 93 50) o correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) de dilluns a divendres de 9h a 14h, tret dels dies festius.

- Excepcionalment, els taxistes podran portar personal sanitari o pacients per raons d’urgència a l'hospital de Germans Trias i Pujol de can Ruti.

En aquest cas, truqueu al 607 49 81 11 per conèixer la disponibilitat.