Imprimir aquesta pàgina

L’Ajuntament llança el vídeo ‘Viu Teià’ per impulsar l’economia local

19 Juny 2020 ~

viu teià 003La Regidoria de Promoció Econòmica ha estrenat avui un vídeo a través de les xarxes socials de l’Ajuntament per mostrar la varietat del comerç local i afavorir el consum de proximitat. Vegeu-lo clicant aquí.

Es tracta d’una iniciativa de suport al teixit comercial i econòmic de Teià després de la pandèmia. El missatge de la campanya és una crida a l’optimisme i a enfortir els vincles amb la comunitat: “Viu Teià. Hi tens més del que imagines”, diu l’eslògan, que queda refrendat en els títols de crèdit amb l’aparició de 64 establiments i negocis.

A l’anunci hi surten un munt de cares conegudes: botiguers, dependents, treballadors i veïns i veïnes que apareixen a la feina o en diferents localitzacions del poble, com el passeig de la Riera o les vinyes del cementiri.

Segons l’alcalde, Andreu Bosch, “el vídeo vol ser també un reconeixement a tots els comerciants que han prestat els seus serveis a la ciutadania durant el confinament, així com un missatge d’ànims i confiança a tots aquells que van haver de tancar com a conseqüència de l’estat d’alarma”.

Fet a casa

El vídeo té una durada aproximada de 2 minuts, ha comptat amb el finançament de la Diputació de Barcelona i ha estat encarregat a la productora de Teià Salmøn Visuals. L’actor Boris Ruiz hi ha posat la veu en off.

La concepció i plasmació del projecte s’ha gestat en poc temps, gràcies a la col·laboració de tothom i al fet que les idees que es volien transmetre estaven clares: “Confiança en el comerç local, riquesa i caliu humà”. Primer es va redactar el guió i després es va fer el rodatge, en tan sols dos dies, amb l’objectiu de tenir-ho tot a punt abans de Sant Joan.