caenfrdeites
Setmana europea de prevenció de residus
Setmana europea de prevenció de residus
Butlletí Municipal 140
Butlletí Municipal 140
Subvencions a entitats 2020
Subvencions a entitats 2020
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

A partir de dilluns 8 de juny els serveis de l'Ajuntament tornen a obrir al públic amb cita prèvia i també per videotrucada .
Podeu sol.licitar-la a l'Oficina d'Atenció Ciutadana al telèfon 93 540 93 50 en horari habitual.
Recordeu que també podeu utilitzar els nostres tràmits online

Mesures urgents per a fer front a la Covid-19

Teià potencia el celler romà de Vallmora al festival Poesia i +

Imprimir correu electrònic

PoesiaimésAhir dimarts, 30 de juny, l’alcalde de Teià, Andreu Bosch, va assistir a la roda de premsa de presentació del festival Poesia i + que va tenir lloc a la Biblioteca Antoni Comas, dins el recinte de l’antic escorxador de Mataró. L’Ajuntament de Teià participa per primer cop en la programació d’aquesta fita cultural de l’estiu al Maresme que impulsa la Fundació Palau de Caldes d’Estrac, amb el suport d’una desena de municipis de la comarca.

L’edició d’enguany, que és la quinzena, s’ha vist molt condicionada pel coronavirus. Inicialment, s’havien de realitzar activitats a diverses poblacions, però la crisi sanitària va obligar els organitzadors a replantejar-ne el format: “Tirar endavant –afirmen– s’ha convertit en un acte de resistència heroic i més necessari que mai”. Al final, se celebrarà del 2 al 12 de juliol i, a grans trets, la programació es dividirà en dues franges: una primera dedicada a recitals que es podran seguir a les 19h en streaming o en grups molt reduïts, i una segona tanda d’espectacles per a 150 persones que es podran veure a les 20.30h de manera presencial al parc de can Muntanyà, a Caldetes.

Performance Vallmora'Performance' a Vallmora

La regidora de Cultura de Teià, Olga Parra, explica com es va gestar la idea i com va evolucionar a causa de la Covid-19. Al principi, es va plantejar com una activitat vinculada també a la Remor, el festival de música i patrimoni de Teià. “Des de l’Ajuntament volíem fer tres espectacles encadenats en un sol dia, incloent-hi un concert a la nit. De seguida vam pensar en el celler romà de Vallmora com a espai singular per acollir una performance poètica. Els organitzadors de Poesia i + s’ho vam venir a mirar i els va agradar”. De fet, en van quedar tan enamorats que finalment, i malgrat la pandèmia, van decidir tirar-ho endavant, enregistrar-ho en vídeo i després projectar-ho a la seu de la Fundació Palau.

El rodatge es va dur a terme el 14 de juny, sota l’atenta mirada de l’alcalde de Teià, la regidora de Cultura i la directora de la Fundació Palau, Anna Maluquer.

Performance Vallmora 02D’aquesta manera va néixer “la primera instal·lació produïda expressament per al festival Poesia i +, fruit de la col·laboració amb l’Ajuntament de Teià”. Aquell dia, l’artista Laia Estruch va representar Sibina, una performance en què prova d’establir un diàleg amb les dones d’aigua i experimenta els límits de la improvisació de la veu dins i fora d’uns abeuradors especialment creats per a l’ocasió, a mig camí dels elements d’una granja i del disseny industrial.

La instal·lació es podrà visitar fins al 13 de setembre amb entrada lliure a la Fundació Palau de Caldes d’Estrac els dimarts, dimecres, diumenges i festius d’11 a 14 h, i els dijous, divendres i dissabtes d’11 a 14h i de 17 a 20h.

Artistes i preus

Poesia i + arrenca demà a Canet de Mar. Algunes retransmissions en línia són gratuïtes, com la d’Aina Clotet i Jordi Oriol, o la d’Estel Solé i Jordi Busquets. D’altres tenen un preu de 10 euros i els recitals presencials, de 15. També hi ha un abonament general per 78 euros. La programació compagina artistes de renom –com Perejaume, Bernardo Atxaga, Christina Rosenvinge o Mishima– amb d’altres d’emergents i algunes col·laboracions originals, com la de David Fernández i Lu Rois o la de David Caño i Gerard Altaió. Vegeu-ne la graella sencera clicant aquest enllaç.

Agenda

10 Desembre
19:00
Espai Can Llaurador
10 Desembre
19:00
Espai Can Llaurador
11 Desembre
19:00
Espai Can Llaurador
18 Desembre - 18 Desembre
10:00 - 14:00
18 Desembre
19:00
Espai Can Llaurador

Exposicions

display:none;
12 Desembre
19:00
PESSEBRE ARTÍSTIC
CMC la Unió

Serveis

La Deixalleria

La deixalleria Mancomunada Teià, Alella, el Masnou

Recollida de mobles

Servei de recollida de mobles i trastos vells

OMIC

Oficina Municipal d'informació al Consumidor

Renovació del DNI

Servei de renovació del DNI a Teià

Benvinguda Nadons

Obsequi als nadons nascuts aquest any

Taxi a demanda

Nou servei de Taxi a demanda

Què pots fer?

Infoesports

Programa i horaris de les activitats esportives del Poliesportiu el Cim

Activitats a la Unió i Masia can Llaurador

Cursos i Activitats culturals a la Unió i Masia de can Llaurador

Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora

Jaciment arqueològic d’època romana situat a Teià i gestionat per la Mancomunitat de Serveis d’Alella, El Masnou i Teià

Teià, camins de goig

Recorreguts memorables per Teià. Descarrega't aquest tríptic per conèixer els millors racons de la vila

previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Slider
AMI
Massarosa
Enoturisme d'Alella
Parc serralada litoral
Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites