Apreta intro per cercar
93 555 12 34
Setmana cultural 2024
Pressupostos participatius 2024
Nou POUM 2024
Mostra literària 2024
Setmana cultural 2024
Setmana cultural 2024
Pressupostos participatius 2024
Pressupostos participatius 2024
Nou POUM 2024
Nou POUM 2024
Mostra literària 2024
Mostra literària 2024
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow

El cicle festiu de Nadal combina teatre, concerts i activitats tradicionals

Imprimir correu electrònic

Nadal 2020Després que els Reis d’Orient van confirmar la seva arribada al poble a través d’aquest vídeo, la Regidoria de Cultura ha donat a conèixer les activitats de Nadal a Teià. Per això n’ha distribuït díptics a comerços i equipaments públics, i ha creat un espai específic al web municipal que podeu visitar en aquest enllaç.

La programació s’ha adaptat a les restriccions sanitàries actuals i està subjecte a l’evolució de la pandèmia. A grans trets, s’hi combinen les activitats tradicionals pròpies d’aquestes dates amb una aposta inequívoca per les arts escèniques de la mà de la Societat la Flor de la Palma en què destaca l’aposta pels talents joves.

El cicle de Nadal també ofereix l’oportunitat de recuperar una de les actuacions previstes per a la Festa Major i que finalment es va haver de suspendre a causa de la Covid-19. Es tracta del concert de pop i folk que el 30 de desembre oferirà el duet Ginestà al teatre de La Palma. Les entrades costen 3 euros i l’aforament és limitat amb cadires numerades, per la qual cosa podeu adquirir-les de forma anticipada en aquest enllaç.

microteatreTeatre a La Palma

El local històric de La Palma esdevé un dels epicentres de les activitats de Nadal. Per començar, avui divendres i demà dissabte 20h, i diumenge, dia 13, a les 18h, hi acull una marató de microteatre amb un espectacle de quatre històries curtes interpretades per gent de la casa i dirigides per Maria Abelló, Jordi Almirall, Jordi Boixadós i Marc Panal.

Panal torna a la càrrega el 19 i 20 de desembre amb Diwali, una comèdia d’embolics amb llibret de Xavi Morató sobre el món de les startups i amb Sergi Torné, Clàudia Cano i Laia Duch a l’escenari.

En tots dos casos, el preu de les entrades és de 5 euros per als socis de l’entitat i de 8 euros per al públic en general. Podeu reservar-les per WhatsApp al 665994083 i per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o bé comprar-les a taquilla una hora abans de la funció.
Activitats infantils

Aquestes festes, la Biblioteca Can Llaurador oferirà dues sessions de L’hora del conte per a infants a partir de 3 anys. Es tracta de Contes d’hivern per no passar fred, el 15 de desembre a les 18h, a càrrec de Sherezade Bardají, i d’El Crit de la Mona, el 22 de desembre, a la mateixa hora, a cura d’Almudena Herrera. En ambdós casos, l’aforament és limitat i cal trucar abans al 93 555 01 04 o enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

La Regidoria de Cultura també ha programat dos espectacles destinats al públic familiar, en aquest cas a La Palma: el 28 de desembre s’hi farà una paròdia operística sobre els tres tenors, a càrrec de la Companyia Illuminati de clowns i cantants, i el 3 de gener s’hi representarà l’espectacle de titelles Adéu, Peter Pan, a cura de la Companyia Festuc Teatre. Les entrades costen 3 euros i podeu adquirir-les clicant aquí.

Pessebre artístic

Demà dissabte, 12 de desembre, a les 19h, el grup de pessebristes de Teià descobrirà al públic el pessebre artístic d’enguany, que es podrà visitar fins al 17 de gener a La Unió: de dilluns a divendres de 18 a 20.30h i els caps de setmana i festius de 12 a 14h i de 18 a 20.30h. Els aficionats a la imatge hi trobaran mil detalls que els cridaran l’atenció per participar en el concurs de fotografia.

Cap d’any

La mitjanit del 31 de desembre, Teià acomiadarà l’any 2020 i donarà la benvinguda al 2021 amb un esclat de petards i focs artificials des de dos indrets diferents perquè es vegin des del màxim de llocs possibles, sense moure’s de casa.

Visita reial

Els patges de Ses Majestats es distribuiran per diversos punts del municipi per recollir les cartes per als Reis Mags: el 2 de gener seran a la plaça de la Cooperativa, el dia 3 a la plaça del Mil·lenari i el dia 4 al parc de Vallbellida.

Com de costum, també hi deixaran una bústia reial per a qui vulgui anar d’incògnit i, com a novetat, el 4 de gener els nens i nenes que ho desitgin podran parlar directament amb Melcior, Gaspar i Baltasar per videotrucada. Per fer-ho possible, només cal que els pares o mares enviïn un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Durant els mateixos dies, a La Unió, els ajudants dels Reis instal·laran la seva fàbrica de les joguines per tenir-les totes a punt el 5 de gener. Per raons de seguretat, només es podrà veure des de l’exterior, a través dels finestrals.

Finalment, el dia 5, a partir de les 17h, els Reis d’Orient passejaran amb les seves flamants carrosses per tot el poble per saludar els infants, ja que el coronavirus no permet les aglomeracions. Enguany, els Reis tampoc podran llençar caramels, però de regals no en faltaran. Per això, un cop vistos i saludats, corrents cap a dormir, que els hem de deixar temps per treballar tota la nit. Les persones que ho vulguin, per causa justificada, podran concertar una breu trobada amb els Reis a casa seva a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Agenda

web panera.jpg
Dimarts, 02 abril - 29 abril
Biblioteca de can Llaurador
nena i lletres.png
Dimecres, 24 abril
19:00
01A8F341-60EE-44D5-90BE-9595780F8595_1_201_a.jpeg
Dijous, 25 abril - 25 abril
10:00 - 20:30
1.png
Dijous, 25 abril
18:00
Casal de Joves ASAC
cims de sant llorenç de munt.jpg
Divendres, 26 abril
18:30
CASAL DE JOVES (Publicació d'Instagram).png
Divendres, 26 abril - 27 abril
22:00 - 00:30
Casal de Joves ASAC
poetry slam.png
Dissabte, 27 abril
19:00
Masia Can Llaurador
7. Poetry Slam.png
Dissabte, 27 abril
19:00
04.-mirs-21mar24.jpg
Diumenge, 28 abril
12:00
CMC La Unió

Exposicions

Expo Renate.jpg
04 abril - 04 Mai
CARTELL GERARD ROSES.JPG
08 Març - 28 abril
10b. La Mar de Plàstics.jpg
13 Mai - 26 Mai
LA MAR DE PLÀSTICS
CMC La Unió

Serveis

La Deixalleria

La deixalleria Mancomunada Teià, Alella, el Masnou

Recollida de mobles

Servei de recollida de mobles i trastos vells

Certificat Digital IdCat

Et tramitem l'alta i renovació del certificat digital IdCat

OMIC

Oficina Municipal d'informació al Consumidor

Renovació del DNI

Servei de renovació del DNI a Teià

Benvinguda Nadons

Obsequi als nadons nascuts aquest any

Taxi a demanda

Nou servei de Taxi a demanda

Què pots fer?

Infoesports

Programa i horaris de les activitats esportives del Poliesportiu el Cim

Activitats a la Unió i Masia can Llaurador

Cursos i Activitats culturals a la Unió i Masia de can Llaurador

Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora

Jaciment arqueològic d’època romana situat a Teià i gestionat per la Mancomunitat de Serveis d’Alella, El Masnou i Teià

Teià, camins de goig

Recorreguts memorables per Teià. Descarrega't aquest tríptic per conèixer els millors racons de la vila

AMI
Massarosa
Enoturisme d'Alella
Parc serralada litoral
Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat