Imprimir aquesta pàgina

El Poliesportiu ofereix activitats dirigides en grups reduïts a l’aire lliure i entrenaments personalitzats

13 Gener 2021 ~

Quota virtual 2021Des del 7 de gener, els gimnasos i els poliesportius tornen a estar tancats a causa de les noves restriccions dictades per la Generalitat per frenar el coronavirus.

Per tal de promoure l’activitat física i uns hàbits de vida saludables, l’Ajuntament de Teià ha ideat noves alternatives per seguir prestant el millor servei a les persones usuàries de les seves instal·lacions. Segons el tècnic d’Esports, Manel Pons, “el propòsit és seguir duent a terme les rutines esportives complint les recomanacions sanitàries”.

Com ja va fer durant la segona onada, la Regidoria d’Esports segueix apostant per les sessions virtuals d’algunes disciplines a través d’una plataforma de videotrucades. A més, aquest cop, també s’ofereix la possibilitat de realitzar activitats presencials en grups reduïts de sis persones com a màxim, a l’exterior de l’equipament.

Totes dues opcions són compatibles i es vehiculen a través de l’anomenada “quota virtual”.

Activitats a l’exterior

El nou servei d'activitats en grup a l’exterior començarà el pròxim dilluns 18 de gener, amb la següent oferta:

- Crossfit: Dilluns i dimecres de 19 a 19.55h i dimarts de 9.30 a 10.25h.

- Qui Gong: Dimecres i divendres de 9.10 a 10.05h.

- Zumba: Dilluns, dimecres i dijous de 20 a 20.55h i dimarts de 9.10 a 10.05h.

- Entrenament funcional: Dimarts de 19 a 19.55h.

- També s’hi ofereix un servei de sala fitness pels matins (dimarts de 9 a 9.30h i dijous de 9 a 10.30h) i per les tardes (dilluns de 18 a 19h i de 20,15 a 21h; dimarts de 18 a 19h; dimecres de 18 a 19h i de 20,15 a 21h, i dijous de 18 a 20h).

 Quota virtual

El servei de quota virtual té un cost nominal de 21 euros mensuals, als quals cal aplicar els descomptes que es deriven de determinades casuístiques, com ara persones en situació d’atur (-25%), titulars del carnet jove (-30%), pensionistes i persones amb mobilitat reduïda (-50%) i nombre de persones inscrites de la mateixa unitat familiar (entre -10 i -25%).

La quota virtual comprèn diferents prestacions:

- Format en línia i sessions en directe de diverses disciplines (abdominals, CrossCim, pilates, Qui Gong, YoungFit, zumba...) sota la supervisió d’un tècnic esportiu per interactuar-hi i realitzar les correccions oportunes. Es tracta de Aquest servei permet la possibilitat de recuperar aquelles sessions que no s’hagin pogut realitzar en directe, durant 48 hores.

- Assessorament i rutines a la sala de fitness.

- Préstec de material per realitzar les activitats dirigides en línia i les rutines de la sala fitness, d’acord amb l'estoc de material disponible.

Renovació automàtica

En principi, la Regidoria d’Esports carregarà automàticament la quota virtual en el rebut de gener a totes les persones que figuren inscrites com a usuàries del Poliesportiu. La quota tornarà de forma automàtica a l’habitual quan es puguin reobrir les instal·lacions i realitzar les activitats dirigides de forma presencial.

Sol·licitud d’alta

Totes les persones usuàries del Poliesportiu que es van donar de baixa de la quota virtual, però que ara estan interessades a donar-se novament d’alta amb l’ampliació del servei, han d’enviar un correu abans del dijous 14 de gener a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Suspensió de la quotaentrenament personal

Les persones que no desitgin el servei d’activitats virtuals, però tampoc no es volen donar de baixa definitivament del Poliesportiu, s’hi han de posar en contacte a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Aquesta opció els permetrà seguir abonats al Poliesportiu sense tenir cap càrrec fins a l'obertura de forma presencial. Una vegada es permeti la reobertura de les instal·lacions i activitats esportives, es tornarà a activar la quota de forma automàtica.

Entrenaments personals

A banda de la quota virtual i dels serveis que hi estan vinculats, el Poliesportiu oferirà properament un servei d’entrenaments personals per a grups reduïts, de fins a 3 persones com a màxim, a un preu de 30,60 euros cada sessió. Aquesta iniciativa ja es va posar en pràctica, amb molt d’èxit, el passat estiu. Les persones interessades poden trucar al 93 540 51 51 o bé enviar un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.