Obres a la deixalleria mancomunada de Teià, Alella i El Masnou

deixalleriaUs informem que la deixalleria mancomunada del Masnou, Alella i Teià restarà tancada, des de primer de febrer fins, aproximadament, el mes de maig, amb motiu de les obres d'ampliació de l'equipament, per tal de facilitar la circulació a dins de la instal·lació i milloraran alguns espais d'aportació de residus.

El projecte contempla l'ampliació dels espais de servei, amb la incorporació d'una nova bàscula i la renovació i reubicació de l'antiga i l'adaptació de noves rasants del vial est per d'encabir-hi la plataforma per a la bàscula d'accés i la seva urbanització. Això garanteix la funcionalitat de la instal.lació.

Durant el perióde d'obres, els usuaris que no siguin particulars (comercials, petits industrials, etc.) hauran d'utilitzar els serveis de gestors autoritzats de residus. Es pot consultar el gestor autoritzat més proper a l'Agència de Residus de Catalunya: 93 567 33 00, www.arc-cat.net. D'altra banda, els usuaris particulars podran utilitzar la deixalleria mòbil d'Alella, el Masnou i Teià –que continuarà amb el calendari habitual– i la deixalleria fixa de la Mancomunitat de Municipis de Premià de Dalt, Premià de Mar i Vilassar de Dalt, anomenada "La Suïssa", amb la qual s'ha establert un conveni de col·laboració i on les targetes de la deixalleria mancomunada d'Alella, el Masnou i Teià continuaran sent vàlides. els usuaris que no siguin particulars (comercials, petits industrials, etc.) hauran d'utilitzar els serveis de gestors autoritzats de residus. Es pot consultar el gestor autoritzat més proper a l'Agència de Residus de Catalunya: 93 567 33 00, www.arc-cat.net. D'altra banda, els usuaris particulars podran utilitzar la deixalleria mòbil d'Alella, el Masnou i Teià –que continuarà amb el calendari habitual– i la deixalleria fixa de la Mancomunitat de Municipis de Premià de Dalt, Premià de Mar i Vilassar de Dalt, anomenada "La Suïssa", amb la qual s'ha establert un conveni de col·laboració i on les targetes de la deixalleria mancomunada d'Alella, el Masnou i Teià continuaran sent vàlides. Consulteu-ne el tríptic informatiu.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.