Acte a la Biblioteca pel dia de la no violència i la pau

El proppassat 4 de febrer vàrem inaugurar l'exposició: Paraules per La Pau per a celebrar el DENIP (Dia de la no violència i la pau). Aquesta exposició ha estat realitzada de manera conjunta per totes les escoles del nostre municipi. Una iniciativa que vol fomentar l'educació en valors com a proposta comuna del nostre projecte educatiu de poble. Els nens i nenes de 6è del CIM ens han llegit els seus desitjos per la pau i els nens i nenes de 1r d'ESO de l'Institut Turó d'en Baldiri han llegit uns meravellosos haikús de la Joana Raspall que ens han transmès un munt d'imatges amb molt poques paraules.

La professora Almudena Herrera ens ha explicat un conte, el conte Ferdinando el toro. I finalment el nostre Alcalde, el senyor Josep Botey ens ha adreçat unes paraules per a cloure l'acte i emplaçar-nos per a l'any que ve. La imatge simbòlica que es desprén d'aquesta exposició té una força immensa. Les paraules i les imatges que el nostre alumnat han seleccionat, ens suggereixen que junts i juntes amb força i il·lusió, nens i nenes de Teià, poden construir un món millor, amb esperança i pau. És aquesta lliçó que els infants i la joventut ens donen als adults.

Deia Miquel Martí i Pol :

I com, sinó sabent-les i sentit-les,
Podria dir les coses que ara dic?
No parlo pas de saviesa, parlo De vida i de misteris,
I els camins en són plens.
Tot giravolta. I ens arrossega.
Ple de mi i de tot Alço la copa i bec.
Per la finestra Penetra a dolls l’aigua brogent dels somnis.

Esperem que aquests somnis de pau i esperança arribin i s'escolin per les nostres videsTornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.