Recollida d'aliments

La setmana del 23 al 27 de març en els diferents centres educatius del nostre municipi i el dissabte en el mercat municipal es van recollir 216 quilos d'aliments perquè Càritas parroquial els reparteixi entre les famílies necessitades del nostre municipi.

En uns moments complexos per a tothom de nou volem agrair la participació en aquesta recollida d'aliments.

Moltes vegades ens preguntem perquè serveixen aquests tipus de campanyes . Doncs be serveixen per aconseguir aliments bàsics per aquelles persones que ho necessiten, per sensibilitzar als que participen sobre les desigualtats socials i les seves causes i conseqüències i per fomentar la pràctica del valor de la solidaritat.

El valor de la solidaritat té una cara objectiva per la seva capacitat de millorar les relacions entre persones gràcies a l'intercanvi, l'ajuda, el respecte mutu i la conseqüent millora de la convivència ; però alhora és un motiu personal d'acció perquè reporta a qui la practica altes dosis de comprensió i afecte interpersonal.

Doncs be quan donam aliments hem de saber que d'una forma u altra tots rebem. 
Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.