Convocatòria del programa de vacances per a gent gran IMSERSO

imgresL’Institut de Majors i Serveis Socials (IMSERSO) ha obert la convocatòria, per a la temporada 2015-2016,  del Programa social de vacances destinades a gent gran. El termini de presentació de sol·licituds acaba el dia 5 de juny de 2015.

Els requisits per accedir-hi són:

·         Ser pensionistes de jubilació del Sistema Públic de Pensions.
·         Ser pensionistes de viudetat i tenir 55 anys acomplerts.
·         Pensionistes per altres conceptes, o preceptors de prestacions o subsidis d’atur, en tots els casos amb 60 anys acomplerts.
·         Ser titular o beneficiari del sistema de la Seguridad Social, amb65 anys acomplerts.

Es consideren tambébeneficiaris, en qualitat d’acompanyants, les parelles d’aquestes persones encara que no reuneixi els requisits  d’edat i pensió i el/la fill/a amb discapacitat, amb grau igual o superior al 45%, sempre que el viatge el realitzi amb els seus pares.

Per a recollir l’imprès de sol·licitud i per a més informació podeu dirigir-vos a les oficines de Serveis Bàsics d’Atenció a la Persona,  al Passeig de la Riera 94 1ª planta, telèfon 93.555 12 34, o a la pàgina de l’IMSERSO www.imserso.es.
Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.