S’inicia el servei de préstec gratuït de llibres electrònics: eBiblio Catalunya

A partir del 8 de juny s’inicia eBiblio Catalunya , servei de préstec de llibres electrònics per a les persones usuàries del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Es tracta d'un projecte impulsat pel Ministeri de Cultura per a totes les Comunitats Autònomes i gestionat, de forma compartida, per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i Biblioteques de Barcelona. El servei està disponible a l’adreça web: http://catalunya.ebiblio.cat.

Per accedir-hi, els usuaris d’eBiblio Catalunya han de disposar del carnet de les biblioteques públiques catalanes i han de tenir una adreça de correu electrònic informada al registre d’usuari de l'Aladí. La validació al servei es fa amb el número de carnet d’usuari i contrasenya/PIN. Els llibres electrònics es poden llegir a través de diferents dispositius: tauletes, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics.
Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.