Quines retribucions rebran els regidors de l’Ajuntament de Teià?

moneyEl ple municipal del passat 1 de juliol va aprovar la proposta de les retribucions dels càrrecs electes. Per elaborar la proposta, el govern municipal han tingut en compte diversos factors. En primer lloc, que en campanya electoral els dos grups que formen el govern van posicionar-se a favor que els regidors han de ser retribuïts per la seva dedicació i no per indemnitzacions per assistència a òrgans col·legiats.

En segon lloc, s’ha tingut en compte el saldo disponible de les partides de retribució dels càrrecs electes a 13 de juny de 2015, per tal de no excedir-lo i permetre’n l’estricte compliment del pressupost en el global d’aquestes partides (encara que hi hagi un regidor més al govern).

Amb tot això la proposta aprovada aconsegueix tots dos objectius de manera que, a partir del mes de setembre, l’alcalde tindrà una dedicació de mitja jornada i 6 dels 7 regidors de govern tindran una dedicació de 15 hores setmanals, mentre que el setè regidor de govern i els regidors de l’oposició seran retribuïts per indemnitzacions per assistència.

Per als mesos de juny i juliol s’ha adoptat una solució mixta que ens permet ajustar el costos de retribució per tal d’assolir l’objectiu fixat, en particular el de la seguretat social. Aquest darrer tindrà un petit excés estimat que es compensarà a través d’estalvis en partides vinculades.

Finalment les remuneracions brutes són:

Andreu Bosch: 1.589 € bruts*
Montse Riera: 750 € bruts*
Francesc Ribas: 750 € bruts*
Sílvia Marcos: 750€ bruts*
Yago Albert: per indemnitzacions per assistència
Jordi Casanovas: 750 € bruts
Andreu Porta i Espelt: 750 € bruts
Anni Aparicio: 750 € bruts

Les retribucions per assistències a òrgans col·legiats que obtindran els regidors de l’oposició: Oriol Ribera, Teresa Casellas, Bàrbara Furment, Núria Andinyac, Abel Ballesteros i un de govern (Yago Albert) són:

Plens: 291,35 € **
Comissions Informatives: 71,10 € **
Juntes de Govern Local (només el regidor de govern): 200 € **

(*) Aquesta serà la remuneració a partir del mes de setembre; els mesos de juliol i agost cobraran per assistència.
(**) Són les mateixes retribucions vigents a la passada legislatura

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.