Èxit de participació en la VI Caminada dels 3 pobles

caminada4El passat diumenge 10 d´abril de 2011 va tenir lloc la VI Caminada Popular dels tres pobles organitzada pels Ajuntaments d´Alella, El Masnou i Teià.

En aquesta 6a edició la participació va augmentar a 1200 persones, degut al bon dia i la finalització de la caminada a la platja, quedant en una participació de 348 persones d´Alella, 603 d´El Masnou i 230 de Teià, confirmant d’aquesta manera la caminada com una activitat potent dintre de l’àmbit esportiu municipal i comarcal.

En aquesta ocasió el recorregut constava d´una mica més de 10km, on es van combinar la pràctica esportiva amb el gaudir de la natura tot passejant entre els termes municipals d´El Masnou, Alella, i Teià. I per acabar d’amenitzar la caminada vam acabar esmorzant a la platja d´Ocata i realitzant la ja tradicional fotografia de grup.

La jornada buscava gaudir de l’activitat física a través d’una caminada, sense donar importància al resultat final ni a les classificacions, i oberta sobretot a tota la població com a tal, és a dir preferentment a les famílies. Els objectius principals d’aquest esdeveniment han estat sobretot, crear hàbits, actituds positives i favorables per a la pràctica de l’activitat física, així com la col·laboració intermunicipal amb una activitat conjunta. En definitiva, una festa  al voltant de l’activitat física.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.