El govern municipal s'adhereix a la convocatòria del GRAM

GRAMC LogoEl govern municipal s'adhereix a la convocatòria del GRAM, i tot seguit us reproduïm el manifest que es llegirà:

Jaume Mateu, més conegut per Tortell Poltrona, el dimecres 2 de setembre a les vuit del vespre va començar a Sant Esteve de Palautordera concentracions d’un minut de silenci i de la vergonya. Cada dimecres es farà per protestar contra la situació dels refugiats que fugen de la guerra i intenten arribar a Europa.

Moltes entitats i municipis, s'estan adherint a aquesta proposta. El GRAM de Teià i altres entitats, ens auto convoquem i us convoquem cada dimecres a les 8 del vespre, per fer aquest minut de silenci i de la vergonya.

Fem nostres les paraules d'en Jaume Mateu:

“Són unes manifestacions de dolor que volem fer cada dimecres per demostrar que estem compromesos en trobar solucions i que també dirigim a tota aquesta gent inhumana que nega la mà i el consol a aquesta gent que fuig de casa”.

Per tant demà dimecres 9 de setembre, a les 8 del vespre, serem amb els que vulgueu venir, davant de l'ajuntament de Teià.

Associació GRAM
Teià
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.