Tall al trànsit rodat a la Cornisa entre Teià i Premià de Dalt

Per treballs de manteniment d'Endesa de les línies i torres elèctriques,divendresdissabte i diumengeestarà tallat un tram de la pista carenera de la Cornisa entre els termes municipals de Premià de Dalt i Teià. Aquesta decisió ha estat comunicada per l’empresa Elecnor ahir dia 17 de Setembre.

Tot i que l'actuació afecta un tram de pocs metres, el tall de trànsit rodat anirà des de la subestació elèctrica, en terme de Premià de Dalt, fins al coll de can Gurguí, al tram de la Cornisa de Teià.

Els treballs que es realitzaran seran la substitució de 3 torres, les número 23, 31 i 32 de la línia d’alta tensió que va des de Sant Fost de Campsentelles fins a Sant Mateu.

Segons ha informat l’empresa, avui i demà dissabte treballaran al tram entre el mirador de la cornisa del Parc i el Coll de Can Gurguí. Diumenge treballarien a Alella, tocant a la carretera de font de Cera. En cas que no finalitzessin les tasques al tram de Teià, continuarien desenvolupant-se fins diumenge.

Aquestes feines poden afectar les activitats previstes pel proper diumenge dia 20. 
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.