10 anys de l’agermanament amb Massarosa

masarosa10AnysEl 24 de setembre farà 10 anys de l’agermanament amb Massarosa, i concretament de l’acte institucional de signatura de l’acord d’agermanament a Campo Romano, en una sessió extraordinària del Consiglio Comunale di Massarosa, un ple presidit per l’aleshores sindaco (alcalde) de Massarosa, Fabrizio Larini, i Andreu Bosch, alcalde de Teià en aquell moment.

La delegació de Teià va estar formada pels regidors Oriol Vall-llovera (Cultura), Agustí Barbolla (ERC), Josep Botey (CiU) i Josep M. Gallés (PSC), a més dels membres de la Comissió d’Agermanament M. Rosa Bertran (jutgessa de Pau), Manuel Gallego (director de El Cim), Marian Llussà (presidenta de la Coral Esclat) i Toni Batllori (Fons Batllori Jofré), a més de Joan Tarradas (president de la Colla Gegantera de Teià, que va participar en una trobada a Viareggio i a l’agregat medieval de Gualdo).

L’agermanament es va ratificar a Teià en un Ple extraordinari celebrat a la Unió el 12 de maig de 2006.

D’aquest agermanament se’n van derivar intercanvis institucionals i culturals, amb la Colla Gegantera de Teià, amb els Campaners de Bargecchia (Massarosa), amb l’escola El Cim i centres educatius de Massarosa, amb la gent gent gran de Teià, amb col·lectiu de persones de Teià amb discapacitat, etc.

L’actual alcalde de Massarosa, Franco Mungai, en un escrit de 12 d’agost, de resposta a l’escrit de salutació del nou alcalde de Teià, Andreu Bosch, ja ha manifestat la voluntat de reactivar l’agermanament amb intercanvis socioculturals, educatius i escolars, etc. En aquest sentit, el govern municipal està estudiant la possibilitat de convidar els Campanari di Bargecchia (campaners de Massarosa) per la Festa Major, en col·laboració amb els Campaners de Teià i la Parròquia de Sant Martí.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.