Inici del marcatge al carrer per a la ubicació dels nous contenidors Destacats

El passat 17 de novembre s'han iniciat els treballs de marcatge al carrer per a la ubicació dels nous contenidors. En aquests moments, el procés de licitació per al canvi de servei de recollida de la brossa (totes cinc fraccions) està en la darrera fase de tramitació, fet que ha de permetre en breu iniciar el nou servei. Aquest servei ampliarà la recollida selectiva de brossa i orgànica (amb les cinc fraccions) en tots els punts de la vila, la qual cosa comportarà un major nombre de contenidors en cada punt dels existents. I també substituiran els contenidors metàl·lics i iglús de la brossa reciclable (paper i cartró, envasos i vidre).

El pintat de les zones permetrà verificar la bona ubicació dels nous contenidors i l'operativitat de les tasques de recollida. Un cop s'hagi adjudicat definitivament el nou servei, en facilitarem més informació.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.