Aprovació del pressupost 2016

Amb els vots a favor del govern municipal (Compromís amb Teià +ERC i Convergència de Teià) i els vots en contra de Gent de Teià (GT), el Ple extraordinari del passat 22 de desembre va aprovar el Pressupost 2016 de l’Ajuntament, d’un total de 6.695.172,63 euros. Justificat i presentat al Ple pel regidor d’Hisenda, Yago Albert.

Cal tenir present que l’Ajuntament de Teià ha finalitzat el Pla econòmic financer aprovat per Ple el 17 de juliol de 2014 per a l’exercici 2014 i 2015, per la qual cosa els criteris seguits en l’elaboració del pressupost 2016 han estat el de prudència i veracitat. Respecte del pressupost inicial 2015 presenta una disminució total de 330.599,14 euros (-4,71%). El pressupost ha estat redactat a partir dels ingressos, de manera que s’han ajustat al màxim les previsions d’entrada de capital pels diferents conceptes, corregint aquells susceptibles de variació, entenent aquesta sempre a la baixa. Amb el benentès que ha desaparegut una part important de les transferències de la Generalitat i de la Diputació que constaven en exercicis anteriors per a inversions o despesa corrent.

Un pressupost que cobreix les necessitats bàsiques, que supedita les inversions a l’arribada d’ingressos i que ha estat confeccionat des de la prudència, la responsabilitat i el compromís que, malgrat les afectacions esmentades, és el camí per continuar amb el redreçament econòmic financer del nostre ajuntament, atenent alhora els serveis i la ciutadania i aprovisionant inversions vinculades als recursos.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.