La Biblioteca de can Llaurador a les 14es Jornades Catalanes d'Informació i Documentació

La Biblioteca de Can Llaurador de Teià presenta dues comunicacions a les 14es Jornades Catalanes d'Informació i Documentació que se celebren els dies 3 i 4 de març a Barcelona. Els projectes "Ruta literària Retrum" i "Ciència a la biblioteca" properament sortiran publicats a les actes d'aquesta trobada. Aquestes jornades estan organitzades pel Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya i és l’esdeveniment professional més important a Catalunya en el camp de la biblioteconomia i la documentació. Aquests dos projectes han passat la fase de selecció i aprovació d'un comitè assessor i s'inclouen dintre de l'àmbit de les biblioteques públiques.

L'equip de la biblioteca està molt content de poder difondre dos projectes que ha treballat durant anys. Les activitats científiques a la Biblioteca de Can Llaurador han estat presents des de la seva inauguració; i la Ruta literària Retrum ha comportat dos anys de feina i s'ha aconseguit que el poble de Teià sigui protagonista d'aquests llibres. Volem agrair a tots els col·laboradors i patrocinadors la vostra confiança.

Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.