Els paradistes del mercat participen en un curs formatiu d'assessorament

Els paradistes del mercat han participat en un curs formatiu d'assessorament i "coaching" a la sala polivalent de la Biblioteca de Can Llaurador, aprofitant els recursos que ofereix l'oficina de Mercats i Fires locals de la Diputació de Barcelona. L'objectiu és dinamitzar el mercat i enfocar les parades a les necessitats dels clients.

Les sessions formatives es van realitzar els dies 10, 15 i 16 de febrer, on es va analitzar la realitat dels mercats, pes econòmic, les "amenaces" que afecten a nivell de competència comercial les grans superfícies, productes, nous hàbits de compra, com ha de ser el mercat del segle XXI, els serveis que han d'oferir, tècniques de venda i finalment la realitat del Mercat de Teià i el potencial de cada parada.

La sessió de "coaching" personalitzada al mercat va aportar solucions a qüestions com l'optimització d'espai, exposició de producte i elements de senyalització.

Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.