Els Mossos reconeixen la “lleialtat institucional” de la Policia Local de Teià

mossos dia esquadres 2016

Aquest migdia s’ha celebrat a Vilassar de Mar el Dia de les Esquadres de Catalunya en què la policia catalana ha homenatjat la Policia Local de Teià per la seva “lleialtat institucional i col·laboració constant per combatre els robatoris amb força als domicilis”. Per fer avinent aquest reconeixement, el comissari de l’Àrea Bàsica dels Mossos al Baix Maresme, Bonaventura Comas, ha distingit la Policia Local de Teià amb un diploma.

En l’acte han pres part el regidor de Governació, Yago Albert, i el cap local de Policia, Norberto Javier Fernández. El responsable de l'àrea ha destacat "els bon resultats del treball colze a colze" dut a terme entre els dos cossos al llarg d'aquest darrer any, i Fernández ha assenyalat que els robatoris a domicilis constitueixen "la màxima prioritat" de la Policia Local i ha destacat que el 2015 es va cloure amb 24 denúncies; una estadística netament inferior a la d'altres municipis de l'entorn.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.