Aprofita l'últim dia: Fes la preinscripció a l'Institut de Teià

Institut Teia A Teià tenim institut: l’Institut Turó d’en Baldiri, un centre d’educació secundària construït fa pocs anys i fet a la nostra mida; amb capacitat per a 250 alumnes i equipat amb tots els recursos per rebre un ensenyament de qualitat (laboratoris, gimnàs, biblioteca, aula d’informàtica, menjador...). Els resultats de les primeres promocions el situen entre els millors centres del nostre entorn, gràcies a un projecte potent i solvent basat en l’educació en valors, un equip de professionals competent i unes famílies compromeses amb l’educació dels seus fills i filles.

L’Institut de Teià destaca, entre d’altres, per un foment de les llengües estrangeres destinat a l’obtenció dels títols oficials de francès (A2) i d’anglès (B1). A tal efecte, existeix un projecte d’intercanvi amb un institut de Rennes, a la Bretanya, i es realitza un camp d'aprenentatge a Poblet. Els alumnes de 4t fan, a més, un viatge de final d’etapa a Roma.

Podeu formalitzar la vostra preinscripció clicant aquest enllaç: http://agora.xtec.cat/sesteia/intranet/index.php
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.