El director de Patrimoni de la Generalitat visita Teià

visita patrimoni 02Aquest matí el director de l'Agència Catalana de Patrimoni, Àlex Susanna, ha estat a Teià per conèixer el Fons Batllori i el celler romà de Vallmora. El màxim responsable de Patrimoni de la Generalitat ha estat rebut a l'Ajuntament per part de l'alcalde, Andreu Bosch, i a continuació han visitat plegats el llegat del dibuixant Antoni Batllori i Jofré que es conserva a la Unió, de la mà del seu fill, el ninotaire Toni Batllori, i més tard s'han desplaçat a la Cella Vinaria i el Centre d'Acollida Turística (CAT).

visita patrimoni 03A Vallmora, Bosch i Susanna han pogut comprovar el destí de l'última subvenció de la Generalitat dedicada a consolidar la zona d'emmagatzematge de les dòlies romanes. El director de Patrimoni s'ha mostrat gratament sorprès per les dimensions i la museïtzació del jaciment romà, i esperançat en les noves possibilitats del CAT amb la nova gestió que la Mancomunitat de Serveis ha de licitar pròximament. La voluntat dels tres ajuntaments és que el complex esdevingui el futur centre enoturístic i arqueològic d'Alella, El Masnou i Teià.

De cara al futur, Susanna s'ha declarat disposat a col·laborar en la difusió d'aquests recursos culturals i a establir programes educatius conjunts amb l'Agència de Patrimoni. En la mateixa línia, pròximament l'Ajuntament espera la visita del nou director general d'Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, Jusèp Boya, per donar-li a conèixer aquests i altres projectes.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.