El mercat municipal tindrà noves parades de productes delicatessen i degustació de te

MercatA partir de l’1 de juny el mercat de Teià estrenarà dues noves parades: una destinada a la venda de bacallà, olives, llegums cuits, plats preparats, productes delicatessen i vins de la DO Alella i una altra d’avesada a la degustació i venda de te, infusions, brioxeria casolana i productes de parament com teteres i tasses.

Programa OPERA
Amb l’assignació d’aquestes parades culmina el procés engegat el passat 18 de febrer amb la seva sortida a concurs i l’informe positiu emès per part del jurat del projecte Emprendre el Mercat, integrat per tècnics de l’Ajuntament i la Diputació. La iniciativa s’emmarca dins el programa OPERA de la Diputació de Barcelona, que té com a objectiu dinamitzar els mercats municipals i afavorir l’ocupació dels autònoms. En aquest cas, les noves parades estaran regentades per les teianenques Eulàlia Valiente i Carolina Ramírez, respectivament. Totes dues seran les beneficiàries d’una llicència temporal d’ús exempta de taxes per un termini de dos anys.

Nou concurs al setembre
La nova oferta complementa i incrementa amb 20 m2 el mixt comercial del mercat, que actualment compta amb parades de fruita i verdura, peix, carn i aviram. La intenció de l’àrea de Promoció Econòmica és oferir les dues últimes parades que resten vacants en les mateixes condicions a partir del mes de setembre per contribuir a la dinamització del mercat i crear noves oportunitats de negoci.
Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.