El mercat municipal tindrà noves parades de productes delicatessen i degustació de te

MercatA partir de l’1 de juny el mercat de Teià estrenarà dues noves parades: una destinada a la venda de bacallà, olives, llegums cuits, plats preparats, productes delicatessen i vins de la DO Alella i una altra d’avesada a la degustació i venda de te, infusions, brioxeria casolana i productes de parament com teteres i tasses.

Programa OPERA
Amb l’assignació d’aquestes parades culmina el procés engegat el passat 18 de febrer amb la seva sortida a concurs i l’informe positiu emès per part del jurat del projecte Emprendre el Mercat, integrat per tècnics de l’Ajuntament i la Diputació. La iniciativa s’emmarca dins el programa OPERA de la Diputació de Barcelona, que té com a objectiu dinamitzar els mercats municipals i afavorir l’ocupació dels autònoms. En aquest cas, les noves parades estaran regentades per les teianenques Eulàlia Valiente i Carolina Ramírez, respectivament. Totes dues seran les beneficiàries d’una llicència temporal d’ús exempta de taxes per un termini de dos anys.

Nou concurs al setembre
La nova oferta complementa i incrementa amb 20 m2 el mixt comercial del mercat, que actualment compta amb parades de fruita i verdura, peix, carn i aviram. La intenció de l’àrea de Promoció Econòmica és oferir les dues últimes parades que resten vacants en les mateixes condicions a partir del mes de setembre per contribuir a la dinamització del mercat i crear noves oportunitats de negoci.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.