L'Ajuntament de Teià atén en part el requeriment de l'Audiència Nacional

acteAN02Ahir la presidenta de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), Neus Lloveras, va aconsellar de "no desobeir els requeriments de l'Audiència Nacional" als 286 ajuntaments que, com Teià, han aprovat mocions de suport a la resolució de desconnexió del Parlament de Catalunya del passat 9 de novembre de 2015.

Seguint la recomanació de l'AMI de "donar la mínima informació que se’ns demana", l'alcalde de Teià, Andreu Bosch, ha fet saber avui que l'Ajuntament ha atès de forma parcial el requeriment d'informació notificat el passat 30 de març pel Jutjat número 2 de l'Audiència Nacional. En concret, l'Ajuntament ha lliurat als Mossos d'Esquadra, que actuen com a policia judicial, un certificat de l'acord plenari en què 12 dels 13 regidors de la corporació hi van votar a favor, però declina facilitar la resta d'exigències, com ara la gravació del ple municipal, l'emissió de possibles informes jurídics o la filiació política i el sentit del vot de cada regidor.

En el seu moment, Bosch ja va expressar la seva estupefacció pel fet que l'Audiència pot obtenir aquestes dades "directament a la Delegació del Govern espanyol a Barcelona, que rep d'ofici les actes de totes les sessions plenàries dels ajuntaments del país".

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.