Per Sant Ponç, 45 parades de tot i més

paradesSantPonçLa fira comercial de Sant Ponç comptarà enguany amb 45 parades, cadascuna amb la seva carpa i rètol identificador corresponent. N'hi haurà de tota mena i procedència: de productes artesans (roba, ceràmica, fusta, bijuteria i complements) i d'alimentació (creps, conserves, formatges i embotits) i begudes (vins, caves i vermuts), però les més nombroses seran les relacionades amb el teixit comercial i associatiu del poble.

Entitats i botigues
La majoria de paradistes del mercat municipal i alguns restaurants participaran en el DesTAPA la nit! de dissabte al vespre. A la fira tindran presència el Forn de llenya Mateu i Tot Bo. També hi serà l'Espai Satvas, que organitzarà un taller gratuït de qijong.

La festivitat de Sant Ponç constitueix un excel·lent aparador per donar a conèixer al públic l'activitat de les entitats culturals, cíviques i esportives de la població. Aquest cap de setmana exposaran la seva feina el Club de Tennis Barcelona-Teià, el Club de Futbol Joventut, el Club Excursionista, la protectora d'animals DANA, l'esplai Itaca, l'agrupament escolta Mintaka, l'ONG Amics d'Ak Benn, Càritas Parroquial, la Societat la Flor de la Palma, Teià Tradició Viva, la cooperativa de consum responsable L'eixida, i els nuclis locals de l'ANC i d'Òmnium Cultural. També hi seran els alumnes de tercer d'ESO de l'institut Turó d'en Baldiri i els de cinquè de l'escola el Cim. Uns i altres recaptaran diners per als respectius viatges de fi de curs: els primers faran un taller de maquillatge i vendran pastissos, i els segons muntaran un servei de bar.

ProuCaquesTeiàEstands municipals
A més de vendre els tiquets per al DesTAPA la nit! al seu estand, l'Ajuntament aprofitarà el ressò de la fira per llançar tres campanyes comunicatives. D'una banda, la Regidoria de Cultura hi presentarà en societat el programa de concerts de la Remor d'aquest estiu, sota el títol de Cultura i patrimoni, i, de l'altra, les àrees de Serveis Municipals, de Medi Ambient i de Sanitat posaran l'accent en la promoció del civisme. Amb aquest objectiu es donarà a conèixer un tríptic per fomentar la tinença responsable d'animals de companyia i conscienciar els propietaris de gossos que han de recollir els excrements de la via pública.

A més, a la carpa de l'Ajuntament els visitants podran veure una bateria completa formada pels nous contenidors de recollida selectiva de vidre, paper i envasos, que haurien d'estar desplegats al llarg del mes de juliol. A més, es distribuiran fulletons informatius sobre les característiques del nou servei i es projectaran diversos audiovisuals de l'Agència de Residus de Catalunya i el Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme. Aquest espai comptarà amb material divulgatiu adreçat als infants -com ara auques, contes, gorres...- i estarà dinamitzat per un educador ambiental que atendrà qualsevol dubte.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.