L'Ajuntament ofereix nous plans d'ocupació per a persones aturades

piscinaL'Ajuntament de Teià ha impulsat la convocatòria de dos nous plans d'ocupació per a persones que es troben aturades o desocupades, prèviament inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació, i que no estiguin donades d'alta en cap dels règims de la Seguretat Social.

En concret, l'Ajuntament preveu incorporar set persones als Serveis de Manteniment i quatre més a la piscina municipal.

En el primer cas, s'ofereix contracte laboral temporal de 6 i 4 mesos de durada dins l'exercici 2016, d'acord amb les categories i funcions detallades a continuació: dues places d'operari de manteniment especialitzat en pintura, dues d'operari de neteja viària i jardineria, dues d'operari de neteja viària o manteniment, totes elles de 6 mesos, i una altra d'operari de neteja viària o manteniment, de 4 mesos. Les persones interessades poden consultar les bases de la convocatòria en aquest enllaç i tenen temps per presentar les seves sol·licituds fins a demà passat, dia 12 de maig.

Pel que fa a la piscina, es requereixen dos operaris de manteniment i neteja, i dos conserges, amb contractes de juny a setembre, amdós inclosos. Les persones interessades poden consultar les bases de la convocatòria en aquest enllaç i tenen temps per presentar les seves sol·licituds fins al pròxim 20 de maig.

Altres convocatòries
En els darrers temps, el govern municipal ha donat feina a través de diversos plans ocupacionals a nou persones durant mig any: vuit en tasques de manteniment de la via pública i una altra en feines de promoció econòmica. A més, l'Ajuntament ha dut a terme la contractació d'un agent interí de policia i està tramitant la contractació temporal d'un tècnic de Joventut.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.