L’ADF fa una crida a netejar el camí de la Serra

N25 02 16 SerraTeia 3L’Agrupació de Defensa Forestal Teià (ADF) fa una crida a la ciutadania a participar el pròxim diumenge, dia 15, en una jornada popular de neteja del camí de la Serra. L’actuació començarà a les 9 del matí i és previst que s’allargui fins a les 13h. El punt de trobada és l’inici del camí, per la banda de Teià a través dels carrers de Joan XXIII i de Josep Puigoriol.

L’activitat és una iniciativa conjunta d’aquestes entitats i el Parc de la Serralada Litoral, en col·laboració amb l’ADF d’Alella i els ajuntaments d’Alella i de Teià. L’objectiu és promoure la sensibilització i el voluntariat ambiental mitjançant la neteja dels vorals del camí de la Serra, lloc tradicionalment objecte d'abocaments il·legals de runa i tota mena de residus.

Guants i sacs per a tothom
L'ADF Teià distribuirà saques al llarg de l’itinerari per emmagatzemar els materials que es recullin i subministrarà guants a tots els participants. Posteriorment els embalum seran retirats pels serveis municipals amb destinació a la deixalleria.

Aquesta actuació de neteja es completarà dimarts dia 17 amb la col·locació de rocs de grans dimensions en llocs estratègics del camí per restringir l’accés rodat als marges i amb el tancament del dipòsit d’aigua situat al capdamunt de la vall de Rials, a càrrec del Parc Serralada Litoral.

La previsió meteorològica per diumenge és de cel ennuvolat, per la qual cosa es recomana portar impermeable o capelina a tots els participants. Si la pluja és persistent, l’activitat s’ajornarà fins a nou avís.
Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.