El servei de recollida selectiva es normalitzarà a mitjan juny

SelectivesCCML’assumpció per part de l’Ajuntament de Teià de la recollida de totes les fraccions de la brossa des de l’1 de maig ha de redundar a curt termini en una millora del servei i en un augment significatiu dels índexs de reciclatge, però la retirada sobtada del vells iglús i contenidors metàl·lics del Consell Comarcal del Maresme ha donat peu a una situació d’interinitat que es pot perllongar fins a mitjan juny.

La setmana prèvia a Sant Joan és la data prevista per a la normalització definitiva del servei amb el desplegament dels nous contenidors de recollida selectiva de paper, vidre i envasos. Un cop hi arribin, Teià passarà de les 28 àrees d’aportació actuals d’aquestes fraccions a tenir-ne 90. Fins llavors el servei pot patir algunes disfuncions fruit de la disminució de capacitat que representa la substitució dels antics contenidors de 3 m3 pels nous, més petits, de 1.100 litres. Tot i que ja d’entrada s’ha incrementat la freqüència de buidatge, s’han produït desbordaments de brossa en alguns punts, per la qual cosa els responsables municipals no descarten d’aportar-hi algun contenidor provisional més o buidar-los més sovint encara.

A nivell logístic els vells contenidors del Consell Comarcal s’han emmagatzemat a l’esplanada de sorra de can Llaurador. El seu trasllat a Mataró i la ulterior neteja de l’espai són imminents i corresponen a l’empresa concessionària UTE RSU Teià formada per Urbaser i l’Arca del Maresme.

ContenidorOliDomèsticNous pots i contenidors d’oli domèstic
El nou servei de recollida de residus incorpora dues màquines de recollida d’oli domèstic situades davant del Mercat Municipal i el parc de Vallbellida. Aquestes màquines ja estan operatives. Per fer-ne ús és necessari utilitzar un pot de plàstic normalitzat d’1 litre de capacitat que podeu recollir a les oficines municipals de forma totalment gratuïta.

Un cop ple d'oli i degudament tancat, inseriu el pot en la portella vertical que hi ha al panell frontal de la màquina i espereu que us sigui reemplaçat per un de nou a través de la safata horitzontal de la part inferior.

Podeu conèixer tots els detalls d'aquest sistema de recollida en aquest enllaç.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.