'El viatge de la teva vida' posa fi a les jornades de cooperació

Cartell jornada refugiats 1Aquest diumenge finalitza la campanya de sensibilització impulsada durant aquest mes de maig pel Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació, sota el lema Som un poble acollidor de refugiats. L'acte de cloenda se celebrarà al Parc de can Godó i la plaça de les Teixidores i Ordidores. Ha estat batejat com El viatge de la teva vida i compta amb el suport de l'Agrupament Escolta Mintaka i de l'Esplai Itaca de Teià.

Pel matí hi ha previst un esmorzar popular, seguit d'activitats per a tota la família: jocs de rol, racó de les cartes... A quarts de dues es farà un dinar i, en acabat, un bingo solidari. La jornada té com a finalitat recaptar fons per als camps de refugiats en trànsit que hi ha a Grècia. Els recursos que se n'obtinguin seran donats a Acció Solidària i Logística, una ONG integrada per bombers de la Generalitat i de l'Ajuntament de Barcelona que treballa sobre el terreny amb un equip de rescat en emergències a Lesbos i fent-se càrrec de l'abastiment d'aliments frescos als refugiats del camp d'Idomeni. De fet, el mateix diumenge a la tarda, una voluntària d'aquesta organització explicarà quina situació s'hi viu en aquests moments i a què destinaran els diners aplegats.

Les persones interessades a assistir-hi poden adquirir els tiquets per al dinar de forma anticipada, al preu de 5 euros, a La Unió i els establiments que hi col·laboren: la carnisseria J. Mònico, la merceria Olivé i queviures Marcual.

Avui, xerrada sobre els refugiats
Per prendre consciència del drama humà que es viu a Síria, i de les seves conseqüències, aquest vespre tindrà lloc la conferència titulada De què fugen els refugiats, que pronunciarà el president del Centre Delàs d'estudis per la pau i el desarmament, Pere Ortega. La cita és a La Unió, a les 19:30h.

BalfastÚltims dies de l'exposició
Fins diumenge hi ha temps encara de visitar a La Unió l'exposició Living on the edge, un treball produït per l'Institut Català Internacional per la Pau que signen el periodista i realitzador Angelo Attanasio i el fotògraf Marco Ansaloni.

El títol de la mostra és tota una declaració de principis: viure al límit. En aquest cas, el límit és la frontera: una línia d'exclusió que separa dues comunitats humanes dins d'una mateixa ciutat. A través dels exemples de Belfast (Irlanda), Mitrovica (Kosovo), Mostar (Bòsnia i Hercegovina) i Nicòsia (Xipre), els seus autors reflecteixen com s'entrellacen les històries de conflicte i de reconciliació, i com malgrat el pes de la història i la divisió que encara marquen el dia a dia de la ciutat, persones de totes dues bandes treballen per superar el passat i definir un futur comú més enllà de les diferències.

La mostra roman oberta avui de 18 a 20:30h i tot el cap de setmana d'11 a 14h.
Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.