Arrangen la pista carenera i habiliten un aparcament a coll de Clau

ColldeClau01El Consorci del Parc de la Serralada Litoral va iniciar ahir els treballs de conservació i manteniment dels onze quilòmetres de pista carenera que hi ha entre el coll de Font de Cera, a Alella, i el Pujolar, a Argentona.

Els treballs es divideixen en dues fases. Del 8 al 15 de juny, dissabte inclòs, es realitzarà la desbrossada dels marges de la franja de protecció d'incendis als dos costats de la pista. A més, es tallaran les branques que interfereixen en el camí per tal de garantir la seguretat dels vehicles d'extinció. Finalment, els dies feiners del 13 al 23 de juny es durà a terme el repàs del ferm i el perfilat de cunetes de la pista principal, així com del que mena de coll de Clau a Vallromanes. Durant l'execució dels treballs es permetrà el pas alternatiu de vehicles.

Nou aparcament a coll de Clau
Precisament a coll de Clau s'ha habilitat recentment una nova zona pàrquing amb capacitat per a vuit vehicles que s'afegeix l'aparcament del Mirador de la Cornisa, que disposa de les mateixes places. La parcel·la de coll de Clau on s'ubica és propietat privada i per poder-ne disposar el Consorci del Parc ha subscrit un contracte de cessió d’ús amb una durada de 5 anys, prorrogables d'any en any. El cost dels treballs ha estat de 2.393€ i l'adequació de l'espai engloba l'anivellament del sòl, la millora del drenatge d’aigües pluvials i la instal·lació d'una tanca de fusta i de la senyalització corresponent.

Nous mapes del Parc
D'altra banda, aquests dies també s'han començat a substituir els mapes informatius del Parc que hi ha escampats pels municipis que en formen part. Els nous rètols n'actualitzen el contingut després que el 2013 es produís l'ampliació de l'Espai d'Interès Natural i que recentment s'hagi traslladat la seu del Consorci a la masia de can Magarola, a Alella.

A Teià podeu trobar aquests plafons amb informació cartogràfica en les immediacions del parc de can Godó (a la Riera) i a coll de Clau.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.