Inauguren la nova parada del mercat

LaSaladeta01El pròxim divendres dia 17, a les 18h, el mercat de Teià estrenarà una nova parada de pesca salada dedicada a la venda de bacallà, olives, llegums cuits, plats preparats, productes delicatessen i vins de la DO Alella i d'altres denominacions catalanes. El negoci s’anomenarà La Saladeta i estarà regentat per la teianenca Eulàlia Valiente, que aquell dia obsequiarà els visitants amb una copa de cava i un tastet d’alguns dels articles.

A partir d'ara podreu estar al cas totes les novetats relacionades amb l'establiment a través de Facebook, en aquesta adreça.

Programa OPERA
El mercat de Teià és una prioritat municipal, raó per la qual l’Ajuntament s’ha acollit al programa OPERA de la Diputació de Barcelona, que té com a objectiu dinamitzar aquest tipus d’equipaments i afavorir l’ocupació dels autònoms. El programa també inclou un curs de formació especialitzada per a les persones adjudicatàries.

Tres parades en oferta
El passat mes d’abril, l’Ajuntament va concedir dues llicències d’obertura i explotació de sengles parades: La Saladeta n’era una, però l’altra finalment ha decaigut. En aquests moments hi ha, per tant, un total de tres parades vacants. La intenció de l’àrea de Promoció Econòmica és tornar a licitar-les en les mateixes condicions a partir de setembre per tal de donar una empenta definitiva al mercat, coincidint amb el centenari de la seva construcció.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.