L'Ajuntament alerta d'un frau per vendre tractaments d'aigua

L'Ajuntament ha rebut aquest matí un avís del centre d'atenció telefònic de Sorea en què s'alerta de la detecció a Teià d'un frau relacionat amb el servei d'aigua potable als habitatges. Segons l'empresa concessionària del servei municipal, algú estaria trucant a les cases del poble fent-se passar per Sorea amb la intenció de fer analítiques d'aigua als domicilis. Es tracta d'una enganyifa que té com a finalitat posar en dubte la qualitat de l'aigua de boca i vendre, en conseqüència, tractaments d'aigua als particulars que són absolutament balders.

Davant d'aquesta circumstància, l'Ajuntament, com a titular del servei, vol deixar clar que Sorea, com a companyia d'abastament, no realitza mai inspeccions domiciliàries.

Complementàriament i per desterrar qualsevol sospita sobre la qualitat de l'aigua de l'aixeta, Sorea remet a aquest vídeo en què s'explica l'engany.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.